Tri najmočnejše vezi vsakega razmerja

Povezale vaju bodo za vedno.

12.10.2018 ob 4:00

mlad_par_ljubezen.jpg

Obstajajo kvalitete, ki morajo biti prisotne v vsakem razmerju. So namreč tisti dejavniki, ki omogočajo trden, uspešen in srečen odnos. Mednje nedvomno sodijo tri, brez katerih si kvalitetne ter trajne zveze ni mogoče predstavljati.

1 Občudovaje

Z vašim dragim nameravate preživeti večji del svojega življenja in zato mora posedovati nekaj kvalitet, ki jih resnično občudujete.

Ni pomembno, katere te lastnosti so, morajo pa biti prisotne in odkrito morate kazati, kako močno jih cenite. Občudovanje zagotavlja izjemne občutke in če se bosta vsak dan odkrito občudovala, bosta zagotovo z veseljem ostala povezana na vseh nivojih.

2 Spoštovanje

Spoštovati nekoga pomeni upoštevati njegovo mnenje, biti pozoren na to, kaj mu je in kaj mu ni všeč, ceniti njegove sanje in načrte za prihodnost.

Spoštovanje je sprejemanje brez kritike in poniževanja. V takšnem odnosu se vsak počuti pomemben. In biti pomemben je čudovit občutek. Zato bo rad ostal ob vas, ter vam spoštovanje vrnil v enaki meri.

3 Zaupanje

Kadar nekomu zaupate, nimate nobene potrebe po tem, da bi ga nadzorovali ali dvomili v njegovo poštenost.

Prav tako mu brez zadržkov razkrijete tudi najgloblja čustva, strahove in dvome. Zaupati pomeni verjeti v zvestobo in ne vključuje omejevanja ter nadzorovanja. Nekdo, ki mu zaupate ter lahko zaupa vam, se počuti odlično. Zato v zvezi vedno rad ostane.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Če ima ločene starše, te bo ljubil(a) drugače ali pa To! je ključna sestavina, ki zagotavlja odličen seks

Priporočamo tudi: Martinovanje 2018: še ne veste kam? Z vlakom na Kras!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)