To moškim v postelji najbolj prija

Poglejte, kaj močnejšemu spolu zavzema prva tri mesta, ko gre za akcijo pod odejo.

16.12.2015 ob 2:00

shutterstock_82008658-bg.jpg

Čeprav večina žensk meni, da so moške fantazije in želje med rjuhami praviloma perverzne in pokvarjene, jih v resnici izpopolnjujejo povsem preproste stvari. Tu so tri takšne, ki na njihovi lestvici vodijo. 


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Seks pri svetlobi. Morda se vam ta misel zdi malce zastrašujoča, saj luč vendarle razkrije čisto vse, a moški prisegajo na telesno ljubezen pri svetlobi in so izjemno srečni tedaj, ko ne ugasnete čisto vseh luči. Sprostite se, oni ne vidijo vaših drobnih pomanjkljivosti. Oni vidijo prelepo žensko telo ter obraz, ki ne more skriti strasti. In v tem uživajo. Zato vsaj občasno napravite izjemno in se ne skrivajte v temi.

Pokažite, da uživate. Ali ne uživate. Dame se včasih v postelji rade malce zlažejo. Ne zato, da bi kaj prikrile, pač pa zato, da ne bi prizadele svojega dragega. A moški bi veliko raje videli, da bi prejeli prave povratne informacije, torej da bi povedali tudi, kdaj v postelji niste ravno zadovoljni. Le tako bi namreč imeli priložnost izboljšati svojo tehniko. Če vam med akcijo kaj ne ustreza, to povejte. Bodite obzirni, a iskreni. Ne samo, da bo vaše iskrenosti vesel, razveselilo ga bo tudi dejstvo, da ste se okoli odnosa pripravljeni truditi in tako obema zagotoviti večje užitke.

Ni orgazem tisti. Priznajte, da ste menili, da je moškemu najbolj pomemben orgazem. A v resnici temu ni tako: veliko bolj so zanje pomembne radosti ob pogledu na vaše telo, vaši užitki, tretje mesto pa zavzema predigra. Šele tej sledi orgazem.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)