V razmerju mora biti moški na drugem mestu!

Dragega ne smete zapostavljati, a v dobro vam in vajinemu razmerju bi moral biti na drugem mestu.

20.10.2018 ob 4:18

moski_zenska_poroka_na_drugem_mestu.jpg

Ste zaljubljeni in v srečni zvezi, kar pa lahko pomeni tudi, da ste malce pozabili nase. Napaka! Kljub temu, da ste v razmerju, bi namreč vedno na prvo mesto morali postaviti sebe in se nečemu za nobeno ceno ne odreči. Ne glede na to, kako močno ljubite svojega dragega. Na kaj torej ne gre pozabiti?

Na druženja s prijatelji. Seveda želite vsak prosti trenutek preživeti v njegovi družbi, a to ni ravno priporočljivo. Vaše prijateljice ste poznali pred njim in nikoli jih ne bo mogel nadomestiti. Zato jih nikar povsem ne zanemarite.

Pametno organizirajte svoj čas, tako da se boste lahko še vedno zabavali tudi z njimi, on pa se zato ne bo počutil zapostavljenega.

Na samostojno sprejemanje odločitev. Seveda so tudi takšne, ki zadevajo oba, torej vajin odnos in zvezo ter jih morata zato sprejemati skupaj. A odločitve, katerih posledice nosite sami, naj bodo zgolj vaše. Pa naj te zadevajo vašo kariero ali vašo izbiro oblačil.

Na samo vaš čas. Včasih bi cel dan ostali doma ali se umaknili nekam, kjer vas nihče ne bi motil. Ali ste se namenili ukvarjati s stvarmi, ki ste jih imeli radi pred razmerjem. Drobnim radostim življenja se zaradi njega za nobeno ceno ne bi smeli odpovedati.

On bi to moral razumeti in sprejemati. Prav tako kot bi morali razumevanje pokazati vi, kadar bi čas zase in za svoje hobije potreboval on. Gre za kompromis, ki je temelj vsake dobre zveze.

Ne pozabite na družino. Res se neizmerno ljubita, a vaša družina naj prav tako ostane pomembna. Starši, bratje in sestre si včasih zaslužijo celo mesto pred njim.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Tri najmočnejše vezi vsakega razmerja ali pa Če ima ločene starše, te bo ljubil(a) drugače


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)