Te svetovne zvezde so s seksom počakale do poroke

Adriana Lima, Beyonce in Jessica Simpson so le nekatere od estradnic, ki so najprej stopile pred matičarja, nato pa skočile v posteljo.

7.6.2018 ob 11:27

adriana_lima_face.jpg

Čakanje na tistega pravega se danes zdi staromodno. V resnici so pari, ki s seksom počakajo do poroke, prava redkost. Zato je dejstvo, da so se za takšen korak odločili nekateri zvezdniki, toliko bolj presenetljivo.

To sicer res ne pomeni, da so bili vsi do poroke nedolžni, so pa sklenili, da si bodo z novim srčnim izbrancem najprej obljubili večno zvestobo, šele nato z njim skočili med rjuhe. Poglej, kateri so bili po pisanju portala The Knot dovolj potrpežljivi.

Adriana Lima

Čeprav se Viktorijin angelček Adriana Lima na seksi spodnje perilo dobro spozna, je leta 2006 razkrila, da je do prve poroke ostala devica in da pred zakonom ni spala z nobenim od kasnejših soprogov. "Seks je na vrsti po poroki. In vsak moški mora mojo odločitev spoštovati. Če me ne spoštuje, si me ne želi," je povedala v intervjuju za GQ. Pred poroko nisem spala s prvim soprogom, Markom Jarićem, ne z Orlandom Bloomom in ne z Evanom Spiegelom."

jessica_simpson.jpg

Jessica Simpson

Ko je Jessica štela 12 let, je od očeta prejela prstan čistosti. Kasneje je večkrat povedala, da namerava do poroke ostati devica. "Od vsega, kar sem v življenju storila in dosegla, sem najbolj ponosna na to, da do poročne noči nisem seksala," je povedala ob sklenitvi zakona s, sedaj že bivšim soprogom, Nickom Lacheyem.

Kevin Jonas

Ne le ženske, tudi moški so lahko krepostni. Dokaz temu je Kevin Jonas, ki je pri rosnih 11 letih začel nositi prstan čistosti in s seksom počakal do poroke z Danilelle Deleasa, s katero sta v zakon stopila leta 2009. Tedaj je štel 22 let.

carrie_uderwood.jpg

Carrie Underwood

Country pevka je s prvim seksom čakala do poroke. Leta 2007, ko je večno zvestobo obljubila hokejistu Miku Fisherju, je štela 27 let.

Mariah Carey

Čeprav se je par leta 2015 razšel in Mariah pred poroko ni bila več devica, sta se s tedanjim soprogom Nickom Cannonom odločila, da bosta počakala do slovesnih zaobljub. Res pa je, da sta usodni da leta 2008 dahnila le tri mesece po zaroki in jima ni bilo treba predolgo čakati.

lautner_taylor.jpg

Taylor Lautner

27 letni zvezdnik Zone somraka je, kot zatrjuje, še vedno nedolžen in čaka na tisto, s katero bi zaplul v zakonske vode.

Beyonce

Še zadnja na seznamu: tudi seksi pevka Beyonce je počakala na zakon. Ko ji je leta 2008 prstan podaril Jay-Z, je štela 26 let in do tedaj še ni okušala telesne ljubezni.

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters Pictures


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)