Tako moški v resnici vidijo ženske v kopalkah

Kaj v resnici moški vidijo tedaj, ko si ženske nadenemo kopalke?

10.11.2018 ob 5:15

toplice_plasc_moski_zenska_rdece_kopalke.jpg

Res je, vedno se najdejo ljudje, ki na vsaki vidijo najprej slabosti, a to so po večini pripadnice istega spola, ki so izjemno kritične druga do druge. Moški so v tem mnogo prizanesljivejši. Kaj v resnici vidijo tedaj, ko si ženske nadenemo kopalke?

Postavo: Čeprav na sebi najdete nešteto napak, večina moških vidi žensko, ki ni obremenjena s svojim videzom, ampak s ponosom pokaže svoje obline, ki so natanko tam, kjer naj bi bile.

Vedite, da moškim močno koščena telesa niso prav nič všeč in da se lepota ženske v očeh večine ne skriva v izklesanem trebuhu, temveč v karizmi in samozavesti. To sta najmočnejši orožji privlačnosti.

Polt: Še vedno je ideal mnogih žensk zagorela polt. V želji po njej se sončijo in obiskujejo solarije, s tem pa si ogrožajo zdravje, ob poležavanju na plaži pa delujejo nezrelo in neodgovorno. Ne delajte tega.

Z bledo poltjo ni prav nič narobe. Sprejmite barvo, ki vam jo je namenila narava, in skrbite za njeno zdravje. Ni umetno ali od sonca močno porjavela polt tista, ki pritegne moške. Nasprotno, z njo boste delovali negotovo in preobremenjeni z videzom. Veliko privlačnejša je navlažena, mehka in negovana koža.

Sprejemanje sebe: Zakaj bi pripomnili, kako lepo postavo ima dekle na sosednji brisači? Za začetek: lepota je stvar subjektivne presoje in zanj ste zagotovo lepši vi, saj govori z vami in ne z gospodično, ki jo omenjate.

Poleg tega boste s pogledovanjem in komentiranjem drugih dajali vtis, da dvomite o sebi. Ljudje s kompleksi pa v resnici niso prav nič privlačni.

Ličila: Pa kaj, če vas vidi brez ličil ... Moškim je všeč samozavestna ženska, ki si brez njih upa zapustiti dom.

Veliko raje jo imajo kot tisto, ki si tudi na plaži popravlja ličila, neprestano preverja svoj odsev v ogledalu, se boji za pričesko in si zato ne dovoli brezskrbno ter sproščeno uživati. Ličila ga ne bodo očarala, ampak naraven videz in sproščeno obnašanje.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Brez tega srečna zveza ni mogoča ali pa 8 pripomočkov, ki nikakor niso za samozadovoljevanje

Priporočamo tudi: 5 jutranjih napak, zaradi katerih se redite


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)