Tako Filip Flisar uživa s svojima gospodičnama (foto)

Filip Flisar, ki je na letošnji prvi poletni dan postal očka, svojo prvorojenko Sofio ponosno kaže svetu.

18.12.2018 ob 5:35

filip_flisar_sofia_hcerka_otroka_smucar_monika_vuk.jpg

Najboljši slovenski smučarski krosist Filip Flisar je eden tistih zvezdnikov, ki svojega zasebnega življenja ne skrivajo pred radovednimi očmi in ušesi javnosti. Na Instagramu namreč pogosto objavlja utrinke tako poslovnega kot zasebnega življenja.

Tako je Filip že poleti, takoj po rojstvu svoje prvorojenke Sofie, s sledilci ponosno delil prvo fotografijo malčice iz porodnišnice. Z izbranko Moniko Vuk sta hčerkico Sofio povila na prvi poletni dan, najhitrejši slovenski brkač pa je k fotografiji pripisal: "Je svet pripravljen na rokenrol?"

Sofia je v teh nekaj mesecih zrasla v prikupno dojenčico, Filip in Monika pa sta v tem času objavila tudi šopek fotografij in videov. Mlada družinica je začetek meseca obiskala Zagreb, kjer so v soju prazničnih lučk in adventnega vzdušja praznovali Monikin rojstni dan, Filip pa je izbranki namenil tudi čudovito čestitko. "Vse najboljše čudoviti ženski. Najina hči je prava srečnica, da ima mamo, kot si ti!" je zapisal ob družinsko fotografijo, ki jo je delil s sledilci.

Komu je malčica bolj podobna, pa presodite sami.

Avtor: M. M.
Foto: Instagram/Filip Flisar, Monika Vuk

Preberite še: 7 trikov, s katerimi si do lepega videza pomaga ena od najlepših žensk na svetu ali pa Tako pozimi najbolj škodujemo svojim lasem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)