Štiri malce drugačne poze, ki bodo iz vsake spalnice pregnale dolgočas

Čas je, da malo pretreseta zadeve.

9.3.2018 ob 12:55

par_micna_ThinkstockPhotos-928391422.jpg

Je že tako, da se v spalnico kaj rada prikrade rutina. Ta ubija strast in prej vznemirljiv seks postane dolgočasen. Če se je to vama že zgodilo (ali da do tega ne bi prišlo), izberita eno od sledečih poz, ki bodo še kako prevetrile zadeve. 

Sedeči 69

Občutita vznemirljivost stoječe poze 69, ne da bi pri tem tvegala poškodbo hrbtenice. Zanimivo dejstvo je, da je položaj stoječi 69 tisti, ki bi ga v spolno prakso z veseljem vključilo 74 odstotkov moških, kar je dokazala nedavna študija spletnega portala Intimidating Intimacies. V njej se je prav tako izkazalo, da ta položaj zbuja največ zadrege tako pri moških, kot pri ženskah.

Pri sedeči različici naj se on usede na rob postelje, ti na njegovo mednožje položi glavo in dvigni nogi ter ju ovij okoli njegovega vratu tako, da bo tvoja nožnica ob njegovem obrazu. Še boljša izbira od postelje bosta mehak, udoben stol ali kavč. Obema bosta nudila več opore.

Razgled

On leži na postelji, ti pa se usedi nanj, natančneje na njegov penis tako, da boš obrnjena proti njegovim nogam. S trupom se nagni naprej, z rokama objemi njegovi nogi in ob njegovem zgornjem delu telesa razširi svoji. Počasi se premikaj, lahko se dodatno stimuliraš z roko in mu pusti, da bo užival v drugačnem pogledu na tvoje telo.

par_micna_ThinkstockPhotos-859321694.jpg

Stisnjen paket

V tem položaju ti bodo prav prišle močne mišice medeničnega dna in nog. On leži na hrbtu, ti se nanj namestiš kot pri kavbojki, le da se na posteljo ne naslanjaš s koleni, temveč počepneš in stojiš na stopalih, ob njegovem telesu se naslanjaš na roki. Med tem, ko on prodira vate, stikaš in sproščaš mišice medeničnega dna ter hitrost in globino penetracije določaš z dviganjem in spuščanjem telesa.

Za dodatno pomoč te on lahko prime pod zadnjico in ti nekoliko pomaga, a prav poseben učinek bo ta položaj zagotovil, če se bosta odločila za pravilo brez dotika, kar pomeni, da bosta med odnosom držala roke stran drug od drugega in si samo zrla iz oči v oči.

Stoječi stik

Lahko ustvariš užitek z malce bolečine. Če si naklonjena analnemu seksu. V pasjem ali stoječem položaju naj on penetrira v tvoj anus, z rokami pa naj se igra s tvojim klitorisom. Po počasnem in čutnem začetku stopnjujta zadeve do vrelišča, ne pozabita pa seveda na primerno količino lubrikanta.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Prav zdaj sebe postavi na prvo mesto. Ne, ko bo prepozno #kolumna

Katerih aktivnih sestavin kozmetike ne smete uporabljati istočasno

Finančna nezvestoba žensk: Od skrivnih računov do zamolčanih izdatkov

Najboljši nasveti italijanskih mojstrov kuhanja

Avtorica: M. FL., povzeto po pisanju ameriškega Cosmopolitana
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)