Seks pod prho lahko boli

Poglejte, zakaj je seks v kabini za prhanje velikokrat precenjen.

16.1.2016 ob 1:30

shutterstock_63261310.jpg

Ena od vaših fantazij je seks pod prho. A morda bi, preden se mu resnično predate, še enkrat razmislili o svoji nameri. Prav seks pod prho je namreč en od tistih, ki se zlahka iz sladkosti spremeni v popolno katastrofo. Zakaj? Razlogi so vsaj trije.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Prva ovira: Po kakšni  minuti skupnega tuširanja naj bi zadeve prišle na višjo raven. A namesto, da bi se noro zabavali, boste morda izgubili živce. Strasten objem se bo namreč lahko zaključil z udarcem ob trde ploščice, ob katerem se vam bo zavrtelo v glavi, šampon in tuš gel pa bosta pristala v vaših očeh in prav ničesar ne boste videli.

Druga ovira: Morda pa bosta prve ovire uspešno premagala in vendarle prešla na konkretno akcijo. A ta ne bo dolgo trajala, saj vas bo on več kot minuto zelo težko držal. Vaše telo je mokro spolzko, on pa samo človek in primorana bosta izvajati bolj ali manj nenavadne ter seveda tudi neprijetne položaje. Veselje pa bo z njimi kopnelo. 

Tretja ovira: Prav kmalu vam bo žal, da nimate lubrikanta. Kajti voda na žalost spere prav vse, tudi naravno vlažnost nožnice.


Seks pod prho? Naj vam ta služi zgolj kot predigra. Zaključita pa jo na bolj udobnem mestu.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)