Presenečenja za strastno razmerje

Če ga dobro poznate boste vedeli, kakšna ga bodo razveselila.

24.6.2016 ob 11:00

presenecenje2.jpg

V vsako razmerje se prej ali slej naselita ustaljenost in rutina. Čeprav ti nista vedno slabi, pa v postelji, kjer naj bi vrelo od strasti, nista ravno dobrodošli. Mnogi ju zato želijo pregnati s takšnimi ali drugačnimi seksi presenečenji, a ta se včasih izjalovijo in še zdaleč ne izpadejo tako, kot so si zamislili.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

»Presenečenja so za zvezo koristna, saj jo na nek način ohranjajo živo, živahno in dinamično. V bistvu bi jih moralo biti čim več,« pojasnjujejo strokovnjaki s področja medosebnih odnosov a hkrati dodajajo, da je vedno treba paziti, da se ne spremenijo v razočaranje. Meja med obema je namreč včasih zelo tanka. 

Na pravi strani je mogoče ostati samo na en način: bodite pozorni in upoštevajte želje partnerja. Velikokrat namreč jasno ali med vrsticami izrazi, kaj ga veseli, kaj mu je všeč in s čim bi ga razveselili. Pozoren poslušalec ali opazovalec ta dejstva lahko uporabi in iz njih pripravi čudovito presenečenje.

Daljša, kot je zveza, večjo vlogo imajo ta. Ni potrebno, da so velika in pompozna, ključno je, da so prava in takšna, ki bodo nedvomno dosegla svoj namen ter vedno znova začinila razmerje, prižigala iskre strasti in poskrbela, da plamen nikoli ne bo ugasnil.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)