Pet poz, v katerih se združita penetracija in masturbacija

Zakaj bi bilo dobro, če je lahko boljše.

4.12.2017 ob 2:10

poze_micna.jpg

Seveda je penetracija tista, ki velja za osnovno dejanje spolnega odnosa. A vendar, roko na srce, za večino žensk ta za doseganje orgazma ni dovolj. Treba si je malo pomagati. In tu pride prav masturbacija. Oboje je mogoče združiti v položajih, kjer si P in M podata roki.

Sledeči vaju zagotovo ne bodo razočarali.

Spolzek teren

Na roko si nanesi lubrikant. Veliko lubrikanta. Z njim natri zgornji in spodnji del dlani, ne pozabi niti na podlahtnico. Kadar se ljubita v misijonarskem položaju, se z dodobra podmazano roko med vajinima telesoma približaj vagini, stisni nogi tako, da bosta med njegovima in s prsti dodatno razvajaj svoj ščegetavček. Verjemi, oba bosta uživala bolj, kot v običajni misijonarki pozi, poleg tega ti bo lubrikant omogočil, da bo tvoja roka gladko našla pot do cilja.

Vsak po svoje

Dejstvo je, da vsak najbolje ve, kaj je tisto, kar ga pripelje do končnega užitka. Lahko ležita, stojita, sedita, se naslanjata na steno ali na omaro, ključno je, da razširiš nogi in se do ekstaze s svojimi prsti pelješ sama. In prav to naj stori tudi on. Kje je tu penetracija, se boš vprašala. Brez skrbi, zanjo si lahko vzameta čas kasneje.

Fontana užitka

Seks pod prho. Odlična ideja. Pazita le, da vama na mokri površini ne zdrsne in izkoristita vse, kar vama je v kabini za prhanje na voljo. V prvi vrsti je tu glava prhe. Medtem, ko si te on vzame od zadaj, jo usmeri v svoje intimne predele. Seveda pred tem ne pozabi odpreti vode. Lahko ga tudi malo podražiš po njegovih testisih, se poigraš z njegovim presredkom ali kako drugače začiniš doživetje. 

Akcija na trebuhu

Rada imaš poze, v katerih ti ležiš na trebuhu, on je na tebi, pod seboj pa imaš podloženo blazino ali drugo oporo, ki med tvojim telesom in posteljo, kavčem ali tlemi pušča ravno toliko prostora, da se lahko z roko približaš mednožju. Uporabi torej prste in se igraj s ščegetavčkom. Malce lubrikanta tudi tu ne bo odveč, kaj ti najbolj odgovarja, pa najbolje veš sama.

Prvinsko

Če si se vibratorja že naveličala in bi si želela malo stimulacije klitorisa ter specifične penetracije, bo ta kot nalašč zate: on leži na hrbtu, nogi ima iztegnjeni, ti nanj poklekneš tako, da mu kažeš hrbet,  tega vzravnaš, se nagneš malo nazaj in se z eno roko nasloniš na njegov trup, z drugo pa razvajaš po spolovilu in v enakomernih ritmih penetracije skupaj z ročno stimulacijo oba pelješ proti vrhuncu. Lubrikant je dobrodošla oprema, on pa ti medtem, ko si na vrhu lahko pomaga tako, da te prime v bokih ter v ritmu, ki vama odgovarja, dviga in spušča tvoje telo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)