Osebna izpoved: Zakaj jo varam. In to ne samo z eno žensko

Nekaterim skrivno življenje prinaša prav posebno zadovoljstvo.

13.1.2019 ob 5:05

par_postelja_telefon_nezvestoba_micna.jpg

Zakaj ljudje varajo je vprašanje, na katerega ni lahko podati splošnega odgovora.  Zakaj skače čez plot, pa je za Cosmpolitan razkril 33 letni Dylan in tako razgrnil eno od tančic, ki zakrivajo fenomen, imenovan prevara.

Pa lepo po vrsti

Dylan je 33 letni policist iz Londona. S soprogo sta par že deset let, zaobljube sta si izmenjala pred petimi leti, od leta 2014 pa obiskuje spletno stran Ashley Madison. Ta je namenjena vsem, ki iščejo zabavo na drugi strani plota.

Leta 2017 je bilo 70 odstotkov uporabnikov omenjene strani v Veliki Britaniji moških, mlajši od 35 let. Kot najpogostejši razlog za članstvo so navedli pomanjkanje seksa v trenutni zvezi. Kaj pa je k temu konkretno napeljalo Dylana?

Priložnost dela tatu

"Prvič sem ženo prevaral pred tremi leti. Zgodilo se je na božični zabavi, tam je bila privlačna sodelavka in ko sva ostala sama, sva izkoristila priložnost. Vem, sliši se klišejsko, a po nekaj kozarčkih preveč se nama je zdela ideja povsem sprejemljiva. Kasneje sem res občutil krivdo, a v trenutku zločina je bilo vse skupaj zelo zelo prijetno.
Ko sva se prvič po prevari ljubila s soprogo Jenny, je bil seks čudovit. Slaba vest je pripomogla k temu, da sem res poskrbel za njen užitek, dodatno pa me je vzburjala misel na tisto, kar sem zagrešil in ona je na koncu najine seanse seks komentirala preprosto: to je bilo neverjetno."

Nadaljevanje zgodbe

"Kmalu po tem me je radovednost napeljala na misel, da bi pokukal na spletno stran Ashley Madison. Nisem imel namena, da bi na njej nekoga spoznal, samo zanimalo me je, kako je zadeva videti.
A potegnilo me vase in ko sem jo obiskal enkrat, sem postal njen reden gost. Nisem iskal afere zato, ker bi bil najin zakon slab. Z Jenny se veliko pogovarjava, sva tesno povezana in vse skupaj je bilo bolj posledica radovednosti: kaj se tam dogaja
Vplačal sem torej članarino in si začel dopisovati z uporabnicami. Ne bom trdil, da mi ni laskalo, ko so me ogovarjale lepe dame in dekleta, a mislim, da sem najbolj užival v svobodi, ki mi jo je ta stran omogočila."

Skrivnosti

"Tako sem se začel pogovarjati z mnogimi ženskami in se seveda trudil, da je zadeva ostala skrita. Prvo pravilo, ki ga je pri tem treba upoštevati je: na telefonu ne sme ostati ničesar. Vsak večer zato izbrišem vse pogovore, prav tako poskrbim, da dokazi ne ostanejo na računalniku. Nekajkrat sem se preveč sprostil in skoraj naredil napako. A rekel sem si: ni treba nehati, samo previdnejši moram biti.

Odkar sem postal član omenjene strani, seksam s petimi ženskami. Priložnosti je sicer bilo več, a včasih pač ni prave kemije. Najraje imam ženske, ki so poročene. Tako je tveganje na obeh straneh enako in je manj bojazni, da bi zadeve ušle izpod nadzora. Nekdo, ki je poročen razume, da se včasih ni mogoče oglasiti na telefon, da se podrejo načrti, da so skrivalnice del življenja in da so drame ter ljubosumje odveč."

Zakaj to počnem?

"Moje življenje je po novem polno adrenalina. Zdi se, kot bi jemal drogo: varanje me dvigne od tal, počutim se kot nov človek in vse skupaj je res zelo razburljivo."

Zelo sem previden

"Zavedam se, da je svet majhen, zato sem pri izbiri ljubimk zelo previden. Ne smem tvegati, da bi jih kje srečala Jenny. Prav tako jih nikoli ne vozim domov. Praviloma me k sebi tedaj, ko soprogov ni doma, povabijo one.

Nič neobičajnega zame ni, da delam pozno v noč. In žena to razume. Prav tako mi ne zastavlja vprašanj, kadar moram zvečer na pozen sestanek. Nekajkrat sem pri ljubimki celo prespal, vendar to ni moja stalna praksa. Pogosto grem na pijačo z žensko in ženi rečem, da grem s prijatelji. Do sedaj ni še ničesar posumila.

Prav tako prisegam na varen seks, vedno uporabljam zaščito. Čeprav sem naletel tudi na takšno, ki je hotela brez kondoma. Bila je starejša gospa, vzela si me je v kavbojki in praktično nisem mogel zbežati. Naslednje jutro mi je poslala sporočilo, da je vzela tabletko za dan potem. Z njo se nisem več hotel sestati in od tedaj se še nisem testiral za spolno prenosljive bolezni. Vem, da bi se moral. A se nisem."

Resnica

"Mislim, da bo Jenny kdaj za vse to zvedela? Ne, je moj kratek odgovor. Se pa večkrat zalotim ob misli, da bi moral s tem prenehati. A ne morem, je kot bi bil zasvojen. Morda bi moral poiskati strokovno pomoč. Biti v razmerju z nekom, ki ga ljubim in ljubi mene ter hkrati početi to, kar počnem sam, je izprijeno, a prav zato tako vabljivo.

Ženo sem večkrat vprašal, kaj meni o tem, da bi si privoščila trojčka ali da bi se priključila svinganju, a je ob tem vsakič skoraj znorela in mi očitala, da mi ni dovolj ter da je ne ljubim. Vem, da odprto razmerje ne pride v poštev. Zanjo sem prvi in edini moški in zdi se ji nesprejemljivo, da bi seksala še s kom drugim. Ali da bi to počel jaz. Zato ji ne smem in ne morem povedati resnice. In je tudi ne bom."

Kaj pa če …

"Če bi kdaj spoznala mojo drugo plat, bi bila zgrožena, razočarana in bi se ji gabil. Očitala bi mi, jaz pa bi se začel zavedati, kaj sem v resnici storil in grizla bi me vest. Te sedaj ne občutim. Kajti mislim, da moja dejanja pozitivno vplivajo tudi na najin odnos. Se s tem opravičujem? Verjetno. Zagotovo. Zavedam se, da moje obnašanje ni normalno. A zavedam se tudi, da mi odgovarja in dokler žena zanj ne ve, ne delam nikomur nobene škode."

Skrivno življenje

"Kaj mi je pri celi zgodbi najbolj všeč? Dejstvo, da imam skrivno življenje, ki ga poznam le jaz in nihče drug. To je samo moj svet, v katerega lahko pobegnem in sem v njem povsem drugačen človek.

Zaradi te izkušnje sem postal bolj samozavesten na vseh področjih, seveda tudi v seksu. Jenny, ki prihaja iz konservativne družine, lažje napeljem na seksi dejanja, ki jih je prej brez pomisleka zavračala, tako tudi ona odkriva nove dimenzije spolnosti.

Bolje se zavedam, kaj v postelji želim in pričakujem, lažje prevzamem nadzor in lažje zadovoljim ljubimke. Vem, da sem nespoštljiv in vem, da je moje dejanje moralno sporno. A po drugi strani: živimo samo enkrat in zakaj se tedaj ne bi zabavali."


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Zakaj nas tako privlači prav določena oseba ali pa 5 razlogov, zakaj te po seksu boli nožnica

Priporočamo tudi: Dilema: Kakšna je normalna vagina?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)