Najboljši položaj za dneve, ko ne prekipevata od energije

Kdo pravi, da mora biti seks telovadba?

26.7.2017 ob 2:40

zlicka.jpg

Ko beseda nanese na nekoliko lenobnejše spolne položaje, je prvi v mislih in na jeziku položaj žlička. Ta je nežen, prijeten, omogoča ljubkovanje in v končni fazi, zagotavlja prihranek energije. V porno filmih ga ni pogosto videti, a to ne pomeni, da ni vroč. V resnici je, o čemer pričajo sledeča dejstva.

Več uporabnih nasvetov najdete na Facebooku. 

Omogoča številne oblike razvajanja

Pred, med in po samem aktu. V položaju žlička je prijetno ležati med predigro, med glavnim dejanjem in po njem še vedno ostati v naročju dragega.

Priznajte, ne v misijonarskem in ne v tistem po pasje to ni mogoče.

PREBERITE še // Deset nasvetov za popolno poletno romanco

Je preprost in hkrati nagajiv

Med odgovori na vprašanje, zakaj je misijonarski položaj med pari tako priljubljen je praviloma na prvem mestu tisti, ki se glasi nekako takole: "Ker je tako preprost." Res je, ne zahteva prav posebne spretnosti in ne napora.

Tako kot ne žlička. Ta poza je za moške še celo manj zahtevna, saj je penetracija omogočena, ne da bi bilo med njo treba dvigati in spuščati celo telo. Odlična je torej za tiste dni, ko ne prekipevate od viška energije.

Res je intimen

Seks v tem položaju je na moč intimen, saj sta telesi tesno skupaj in se dotikata z vsakim delčkom gole kože. Med njim lahko čutite celo bitje srca dragega. Očesnega stika res ni, a kdo ga sploh potrebuje, če je ta prisoten v vseh drugih pogledih.

Idealen je za razvajanje vratu

Nobenega dvoma ni, da je vrat močna erogena cona in prav med tem, ko se ljubita v žlički, ga on lahko izdatno razvaja z jezikom in s poljubi. Ali se igra z vašimi ušesi. Drži, poljubi na ustnice odpadejo, a izgovor, da vam ne more intenzivno razvajati vratu, prav tako.

PREBERITE še // Seksi poze, ki jih imajo ženske najraje

Zagotavlja enake možnosti

Morda vaš dragi ni ravno obdarjen. Morda je obdarjen nadpovprečno. V obeh primerih je žlička idealna. Ne glede na velikost njegovega premoženja, seks je v tem položaju odličen, za kar je zaslužen kot penetracije. Ta je preprosto popoln. Hkrati nudi še priložnost za stimuliranje klitorisa. Zmaga v vsakem primeru.

Za stimulacijo G točke

Ste si že končno želeli okusiti orgazem, ki ga omogoča njena stimulacija? Torej je žlička idealna. Da bi jo penis med penetracijo dosegel, niso potrebni posebni prijemi in položaji, ta kar sam zdrkne na pravo mesto.

Če dodamo še na to, da v vročem poletju izdatni telesni napori res niso dobrodošli, oziroma so celo odsvetovani, se privite s hrbtom njemu in ga zapeljite s pomočjo žličke.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)