Položaj 69: Naj bo vir užitka, ne zadrege

Je mogoče.

19.7.2017 ob 10:20

fant_ThinkstockPhotos-504101558.jpg

Obstaja poza, ki v mnogih zbuja veliko zanimanja, a hkrati tudi nemalo zadrege. In to je slavni položaj 69. Zdi se neromantičen, zapleten, med njim se kaj lahko zgodi kaj neprijetnega, a vendar je tako vroč.

Zato: predajta se mu večkrat. S pomočjo sledečih petih korakov bosta nanj gledala samo še kot na vir užitka.

Več uporabnih nasvetov najdete na Facebooku. 

Začnita z žličko

Samo zato, ker razmišljata o njem ni treba, da se z njim tudi vse začne. Raje za uvod izberita nežno intimno pozo, imenovano žlička (saj veste, tisto, v kateri se s hrbtom privijete k njemu, on pa vas strastno objame). Tako bosta oba prijetno vzburjena.

Ko bosta primerno ogreta, ga porinite na hrbet in se povzpnite nanj. Nikjer ne piše, da mora biti na vrhu on. V bistvu bo on, če boste na vrhu vi, lažje dosegel vaš klitoris, tudi vi pa boste lažje obdelovali njegovega junaka.

PREBERITE še // Moški odgovarjajo na najpogostejša vprašanja o oralnem seksu

Prevzemite nadzor

Lahko se zadeve lotite tudi bolj pogumno: pokažite mu, kdo je v postelji glavni in zadeve do ključne poze pripeljete kot prava domina.

Potisnite ga na posteljo, in se postavite nad njegovo telo tako, da mu kažete hrbet. Med zapeljivim seksi plesom počasi odvrzite vse krpice in se, ko bosta gola oba, namestite v strateški položaj. Predigra, ki bo oba vodila do željenega cilja.

Uporabljajte roki

Res je, pri oralnem razvajanju imajo glavo besedo usta, a ta še zdaleč niso edino orodje. Raziskujte njegovo telo z vsemi razpoložljivimi sredstvi, v prvi vrsti z rokami. V tem položaju ga boste spoznali s povsem drugačnega zornega kota in za vsako stimulacijo vam bo hvaležen.

PREBERITE še // 69, položaj brez konkurence

Spreminjajte tehniko

Če razmišljate o položaju 69, ste najbrž dokaj ponosni na svojo tehniko oralnega zadovoljevanja. A naj pojasnimo nekaj: ta se v omenjeni pozi dokaj razlikuje od tiste, ki zažiga pri običajnem oralnem odnosu.

Kajti vajini telesi sta v povsem drugačnem položaju in sicer preverjeni prijemi bodo težko izvedljivi. Prav tako je to odlična priložnost, da preizkusite nekaj novega, drugačnega. Igrajte se s sesanjem, spreminjajte hitrost, uporabljajte roki in mu pričarajte nepozabno doživetje.

Izmenjujta se

Najboljše pri celotni zgodbi so orgazmi. Ti v tej pozi lahko resnično oba presenetijo. Zlasti, ker obstaja veliko možnosti, da se do vrhunca pripeljeta istočasno. A drži tudi, da ste včasih tako zaposleni z delom, da nase nekoliko pozabite.

Kakorkoli: nič ni narobe, če niste ravno mojstrica večopravilnosti in orgazem najprej doživi on, nato pa pridete na vrsto vi. Ali obratno. Vse, kar je pri položaju 69 pomembno je, da nudite prav toliko, kot prejmete.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)