Na ta način mu boste nudili najboljši oralni seks

Razvajajte ga čutno, z užitkom in počasi.

28.5.2018 ob 1:27

shutterstock_326166761.jpg

Lahko je fantastičen, neverjetno intimen in nepopisno čuten. Kadar je seveda takšen, kot bi moral biti. Ne glede na to, ali je del predigre ali glavni spolni akt, dobra obdelava z usti je zaželjena veščina vsake ljubimke. Poglejte, kako lahko svojo še izpilite in mu zagotovite najboljši oralni seks. 

1 Če niste razpoloženi, raje ne

Nič ni bolj neprijetnega kot prejemati oralni seks od nekoga, ki očitno kaže, da mu ni do te oblike spolnega odnosa. Če torej niste na volji ali oralni seks dojemate zgolj kot dolžnost, v njem ne boste uživali ne vi in ne on, zato ga raje preskočite ali ga pustite za drugo priložnost.

2 Spoznajte se z njegovim penisom

To ni zgolj kos mesa. Penis je prepoln živčnih končičev. Ne samo na glavici, ki je sicer res najbolj občutljiva, pač pa tudi na drugih mestih. Stimulirate zato celega in ne pozabite na njegove testise. Skušajte jih malce sesati z ustnicami. Vse v prid boljšega oralnega seksa.

3 Vaša usta zmorejo več …

... kot vaša vagina in to izkoristite. Oralni seks je več kot mehanična obdelava in sesanje njegovega organa. Je tudi nežno polzenje po njem z jezikom, so drobni poljubi, razvajanje mod, sesanje glavice… vse to in še več, kar lahko nudijo usta, ne pa tudi vagina.

3 Enolično je dolgočasno

Zapomnite si, enolično je dolgočasno, zato izkoristite čisto vse možnosti, ki jih imate, kadar ste tam spodaj. Menjajte ritem, tehnike, orodja, presenečajte in se pustite presenetiti.

4 Ne zanemarite drugih delov telesa

Tako na moškem kot na ženskem telesu je veliko erogenih točk. Nekatere od njih so blizu mesta, ki ga razvajate z usti. Ne pozabite nanje, zlasti ne na njegova stegna, trebuh, popek. Lahko se občasno povzpnete tudi nekoliko višje do njegovih bradavičk …

5 Pomagajte si z rokami

Od časa do časa svojim ustom privoščite malce oddiha in ga razvajajte z rokami. Tudi z njihovo pomočjo ga lahko pripeljete do norosti. Kakšno minuto se penisa sploh ne dotikajte z usti. Komaj bo čakal, da znova nadaljujete z njemu ljubo obliko razvajanja.

6 Ne pritožujte se

Morda se vam bo zdelo, da vse skupaj traja predolgo in da ste zato že utrujeni. A vendar nikar ne bodite užaljeni in ne skušajte prehitevati zadev. S tem boste nanj vršili preveč pritiska in orgazem bo vedno bolj oddaljen. Uživajte, razvajajte, uporabite umazane besede, zapeljive poglede ter ne hitite. Tako kot sami, si tudi on rad vzame čas za užitke in uživa, kadar se vse skupaj prehitro ne konča.

PREBERITE ŠE // PO SEKSU OBVEZNO NAJPREJ STORITE TO ali pa MALENKOSTI O VAGINI, ZA KATERE MOŠKIM RES NI PRAV NIČ MAR

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)