Horoskop: Žensk, rojenih v teh znamenjih, moški nikoli ne pozabijo

Vsaka ženska je lahko zapeljiva, a rojene v določenih znamenjih zodiaka so več kot to. V katerih ozvezdjih se največkrat rodijo fatalne dame?

25.6.2018 ob 4:04

zenska_kavc_spodnje_perilo_micna.jpg

Obstajajo ženske, ki v življenju vsakega moškega pustijo močan pečat. Ne glede na to, kako se je zveza z njimi končala, nanje ne pozabijo nikoli. Ne zgolj zato, ker so tako lepe in privlačne temveč predvsem, ker znajo zapeljevati, premorejo izjemne seksi veščine in se globoko zasidrajo v možgane. Z eno besedo bi lahko rekli, da so fatalne. V katerih znamenjih zodiaka so največkrat rojene, razkriva portal Your Tango.

Oven

Živahne pripadnice nežnejšega spola, ki se jih je nemogoče naveličati. Iz preprostega razloga: ker so tako presneto seksi.

Kadar zapeljuje ovnica, to počne subtilno, počasi in komaj opazno, a vendar dovolj očitno, da tisti, ki so mu vroči pogledi namenjeni, teh ne spregleda. V resnici je veliko pomenljivih pogledov. Oven je ognjeno znamenje, kar v tem astrološkem znaku rojenim damam nedvomno govori v prid. Kajti, le kaj je bolj vroče, od ognja.

Prav tako so ovnice znane po tem, da vedno dosežejo tisto, kar si želijo. One ne odnehajo, dokler ne pridejo do cilja, ne glede na to, kakšen ta je. One pač znajo.

Mojstrico zapeljevanja in prepričevanja si je le težko izbiti iz glave. In ko moški enkrat dojame, da ga osvaja rojena v znamenju ovna, zlahka pozabi na vse ostalo, le nanjo ne nikoli.

Bik

Boginja ljubezni in zapeljevanja v enem. V svoji nameri izkoristi vse čare, zato tisti, ki mu nameni poglede, vse skupaj doživlja skoraj kot izventelesno izkušnjo.

Ona obožuje romantiko, večerje ob svečah, čutnost, ceni moč dotika in res dobro glasbo, zato tedaj, ko nekoga osvaja, uporabi čisto vse, kar zanjo predstavlja pojem čutnosti in romantičnosti, v katero vključi vsa čutila.

V resnici se ji ni treba truditi biti zapeljiva. Zanjo je to nekaj povsem naravnega, nekaj, kar ima preprosto v krvi.

Ko bosta enkrat odnos prestavila na naslednji nivo, v postelji pričakujte vse: vosek, perje, ledene kocke in čokolado. Kajti tudi tu ne pozna meja in četudi tisti, ki ga je osvojila, trenutno z njo ni med rjuhami, le težko razmišlja o čem drugem.

Lev

Levinja je rada glavna. Tako tedaj, ko zapeljuje, kot ko je v vročem objemu. Karkoli počne, vedno drugi strani sporoča, da je ona tista, ki prevzema vodstvo. Rada je v središču pozornosti in zavest, da moški od nje pričakuje naslednjo potezo, jo še bolj podžiga.

Dominanco nedvomno izraža tudi v postelji. Neizpodbitno dejstvo je, da levinja obožuje seks ter z veseljem premika seksualne meje.

V njeni spalnici so seksi igračke, za katere mnogi še niso slišali in nič čudnega ni, da je tisti, ki se zaplete z njo, nikoli ne bo mogel izbiti iz glave. Ona pusti vtis, kakršnega ne nobena druga. Ona je preprosto seksi.

Tehtnica

Tehtnica rada ugaja in vedno malo draži. V postelji, ter tudi sicer v zvezi se rada razdaja, vendar pričakuje nekaj tudi v zameno. Ona v življenju teži po ravnovesju.

Kadar zapeljuje, bolj, kot bi očitno kazala svoje namere, namiguje, se spogleduje, odmika oči in očara s širokim nasmehom.

Je zelo igriva ter se zaveda, da naj bi bila intima na prvem mestu zabavna, ne pa resna. Tisti, ki so s tehtnico doživeli vročo romanco, je zagotovo ne bodo pozabili. Kajti celotno doživetje je z njo preprosto nepozabno.

Škorpijon

Še eno ognjevito znamenje, ki je tedaj, ko izbere žrtev, pripravljeno storiti vse in še več, da bi doseglo svoj cilj. V sebi skriva ogromno erotične energije in v življenju želi izkoristiti vse, kar to ponuja.

Nedvomno tudi strastno razmerje. Rojena v tem ozvezdju je ognjevita ljubimka, ki v postelji brez zadržkov odpira vedno nova poglavja. Če se kdo spozna na poreden seks, je to ona, rada premika meje, včasih deluje kar malo zastrašujoče, a ne glede na to, je seks z njo ena najboljših izkušenj v življenju. In zagotovo je nekdo, ki mu je grela posteljo, nikoli ne bo pozabil.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)