Horoskop: v prid srečne ljubezni moraš poznati šibko točko svojega znamenja

Vsako znamenje horoskopa ima tudi manj prijetne lastnosti, prav te stojijo tudi na poti do uspešne zveze. Zato je čas, da spoznate, katera je tista, ki do sreče v ljubezni pri vas predstavlja najvišjo oviro.

14.6.2018 ob 4:02

par_ljubezen_postelja_poljub_moski_zenska.jpg

Ljubezen je velikokrat uganka. Ne, niste edini, ki se mu zdi, da je tako zapletena. Vsak v njej naleti na ovire, ki jih mora premagati. Katera pa je tista, ki vam najpogosteje stoji na poti do srečne zveze? Takole pravi horoskop.

Oven: Preveč ste vzkipljivi

Dragi ovni, malo se pomirite. Preštejte do deset, nekajkrat globoko vdihnite, počnite karkoli, samo brzdajte svoj temperament. Ko vas bo naslednjič prijelo, da bi kar eksplodirali, se malo odmaknite, pomislite na lepe stvari v življenju (denimo na ljubezen), šele nato pa povejte, kaj vam leži na duši.

Bik: Tako presneto trmasti ste

Vedno mora biti po vaše. Vselej ste prepričani, da imate samo vi prav. Dobronamerni nasveti drugih vam gredo na živce, prisegate le na tisto, kar sami dobro poznate. Sprostite se, priznajte, da ste tudi vi zmotljivi in stopite iz svoje cone udobja. Res ni treba, da ste tako trmasti. To nikomur ne koristi.

Dvojček: Neodločni ste

Čisto vseeno je, kakšno odločitev boste sprejeli, samo za božjo voljo, odločite se že enkrat in stojte za tistim, kar ste sklenili. Znani ste po tem, da se težko odločate, a prav to morate, če hočete najti srečo v ljubezni, spremeniti. Kako boste sicer izbral nekoga, ki bi mu bili pripravljeni podariti srce?

Rak: Negotovi ste in sumničavi

Če bi radi, da bi vaša zveza delovala, se morate naučiti zaupati. Ne smete vedno dvomiti v ljudi, ki vas imajo radi. Samo zato, ker ste vi negotovi vase ne pomeni, da nikomur ni mogoče zaupati. Naučiti se morate sprejemati dejstvo, da nekdo, ki ga ljubite, ljubi vas.

Lev: Polni ste sami sebe

Ja, razumemo, vi ste čudoviti, najboljši, vredni občudovanja, a to ne pomeni, da vas morajo drugi stalno hvaliti in vam pihati na dušo. Malo stopite s piedestala in si priznajte, da ste tudi vi samo človek. Čeprav takšen, ki obožuje soj žarometov.

Devica: Sramežljivi ste

Stopite vendar svoje lupine. Pokažite se svetu, spoznavajte nove ljudi, zagotovite si možnosti, da bi srečali nekoga, ki bi ga lahko ljubili. Verjemite, vredno je.

Tehtnica: Smilite se samemu sebi

Ste kraljica drame, vedno v vlogi mučenika. Vi ste tako ubogi, na vas se zgrinja vse gorje, vi se smilite samemu sebi. Prav zaradi takšnega odnosa še vedno ostajate samski. Kajti vašega tarnanja ima vsak hitro dovolj.

Škorpijon: Nikomur ne zaupate

S časoma to postane zelo zoprno in nadležno. Zakaj bi se moral nekdo, ki vam je zvest, pred vami vedno zagovarjati. Vaše nezaupanje odbija ljudi od vas. Zato pozabite na dvom in raje verjemite na besedo. Kajti, priznajte, v večini primerov dvomi niso upravičeni.

Strelec: Tako nepotrpežljivi ste

Malo upočasnite konje. Počasi se daleč pride. Tudi v ljubezni. Vaša nepotrpežljivost je namreč tista, ki vas pri iskanju te najbolj ovira.

Kozorog: V ljudeh vedno vidite najslabše

Vsak ima slabe lastnosti. Tudi nekdo, ki bi ga lahko ljubili in bi vam ljubezen vračal.  A prav te so pri vas tiste, ki vas ovirajo na poti do sreče v dvoje. Tako ste osredotočeni nanje, da dobrih sploh ne vidite. V prid ljubezni se je dobro malo sprostiti.

Vodnar: Strah vas je čustev

Brez odkrite in jasne komunikacije, zlasti ko gre za čustva, ni mogoče zgraditi trdne zveze. Zato odprite srce nekomu, ki ga imate radi. Naučite se sprejemati in izražati svoje občutke. Zlasti v družbi človeka, ki bi mu z veseljem podarili srce.

Ribe: Preveč vas je strah tveganja

Poskusite nekaj novega. Spoznajte nekoga novega. Naj vas ne bo strah pokukati iz svojega skrivališča. Ne bodite presenečeni, če boste prav zato, ker si boste upali tvegati, spoznali pravo ljubezen.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)