Horoskop: Rojeni v teh znamenjih najbolj uživajo, ko so samski

Rojenim v nekaterih astroloških znamenjih razmerja preprosto niso pisana na kožo in najbolj uživajo, kadar so samski ter svobodni.

6.6.2018 ob 1:04

vesela_lepotica.jpg

Ljudje smo si različni. Nekateri so prepričani, da je samsko življenje čudovito ter zato ne silijo na vrat na nos v intimno razmerje. Z veliko žlico zajemajo življenje in se ne obremenjujejo s pripombami družine ter prijateljev, da bi bil že čas za spletanje gnezda.

Veliko je dejavnikov, ki vplivajo na pogled na samski stan. En od njih je tudi datum rojstva. Kajti, če gre verjeti astrologiji, obstajajo štiri znamenja zodiaka, ki so najsrečnejša, kadar nimajo partnerja. Katera sodijo v to skupino, niza Your Tango.

Dvojček

Dvojčki so najsrečnejši, kadar so samski. Vsak, ki pozna nekoga, rojenega v tem znaku, se bo s tem najbrž strinjal. Seveda to ne pomeni, da se za vsako ceno izogibajo razmerju, a večina ima raje, kot resne zveze, neobvezne romantične stike. Tako še vedno lahko ohranijo zvrhano mero svobode in lastnega jaza, zadeve ostanejo nezapletene, na prvem mestu pa je zabava.

Dvojčki se pač radi zabavajo, vzamejo tisto, kar trenutno potrebujejo (en dan globoko ljubezen, naslednji čas zase). Je že tako, da hitro spreminjajo razpoloženje in načrte, se težko prilagajajo drugim ter na prvo mesto postavljajo sebe in svojo srečo. To pa si lahko privoščijo le, če niso v resni zvezi.

Devica

Devica je, ko gre za zveze, zelo izbirčna. Ima natančno izdelan načrt, visoka merila in od njih ne odstopa. Vsaka devica dobro ve, kakšen naj bi bil njen partner. Ko najde ideal, ga za nobeno ceno ne bo izpustila iz rok, a ker ima dokaj visoke cilje, se pogosto zgodi, da želje ostanejo neuslišane in v tem primeru je za rojene v tem znaku nedvomno bolje, da ostanejo samski. Ker se tega zavedajo tudi sami, raje nimajo partnerja, kot bi pristali na manj.

To, da je devica samska, ne pomeni, da ni srečna. Nasprotno, samski stan jo osrečuje, saj ji že sama misel na to, da bi morala nekoga spreminjati, prav nič ne diši. Da bi ob napakah življenskega sopotnika zamižala na eno ali na obe očesi, seveda ne pride v poštev. Zato čaka, da bi vendarle srečala pravega. Ne glede na to, kako dolgo čakanje traja.

Strelec

Rojeni v tem znamenju nimajo nič proti zmenkom in tudi ne proti zvezam. A le, dokler imajo nadzor nad vsem, kar se v odnosu dogaja. To ne pomeni, da hočejo imeti vedno prvo in zadnjo besedo, temveč, da potrebujejo dovolj svobode. Kajti strelec v trdnem in resnem razmerju, kjer ne more slediti svoji spontani naravi, preprosto ni srečen. Veliko bolje se mu godi, kadar je samski.

Rojenim v tem znaku se v zvezi prej ali slej zazdi, da nimajo dovolj časa zase. Oni nočejo odrasti, oni nočejo obveznosti, oni raje uživajo v trenutku. "Za pravo ljubezen bo, ko enkrat dozorim in se ustalim, še čas," si misli večina strelcev. Vprašanje pa je, če se bo to sploh kdaj zgodilo.

Vodnar

Ker je po naravi neodvisen in samosvoj, je veliko srečnejši samski, kot v razmerju. Dobro se ujame z drugimi in se je pripravljen podati na pot resne zveze, a le z nekom, ki mu zagotavlja dovolj svobode, brez katere vodnar ne more živeti. On ne hrepeni po bližini in intimi. Ko se mu zahoče tesnih odnosov, pokliče mamo, sestro ali brata, ko bi rad telesno ljubezen, si privošči naključni seks.

Bolj, kot resne zveze ceni čas, ki ga lahko nameni sebi. Kadar je v razmerju, vse moči uperja v to, da bi bil dober partner, kar pomeni, da včasih sklepa kompromise na račun svojih potreb. Kadar je samski, lahko počne kar ga je volja, nikomur se ni treba prilagajati in zato je tedaj najsrečnejši.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)