Horoskop: Tako zakurita strast glede na znamenje

Popestrita si vajino zvezo glede na to, kaj sta po horoskopu.

4.5.2018 ob 4:50

vecerja_romantika_par_horoskop_micna.jpg

Je vajina zveza zapadla v hladno rutino? Preberite si, kako glede na astrološko znamenje partnerja spet zagrejeta strasti.

OVEN

Ni ravno za romantiko. Noči ob ognju ali ob soju sveč so zanj dolgočasne. Potrebuje pa veliko akcije in razburljivosti. Kjer je adrenalin, je za ovna tudi strast. To rad sprošča tudi na tekmi svojega moštva, in če bo zmagalo (poraz namreč oven sovraži bolj od dolgočasja), si lahko strasti obetate v spalnici.

BIK

Nasprotno od ovna bik prisega na romantiko in tradicijo. Skupaj se podajta na jahanje, nato pa ga povabite na večerjo. Ne bodite skopi. Biki imajo radi dobro hrano in pijačo in zadovoljen bik se za to zna oddolžiti tudi v postelji.

DVOJČKA

Obožujejo intelektualne preizkušnje. Tekmujta v reševanju križank, sudokuja, glejta kvize in odgovarjajta pred tekmovalci. Prav tako se z njim spustite v resne debate in jasno zagovarjajte svoje mnenje. Bolj ko boste dvojčku intelektualno zanimivi, privlačnejši boste zanj tudi v jeseni.

RAK

Zanj je najboljše meditativno sproščanje ali – povedano drugače – lenarjenje. Popolna sprostitev v družbi ljubljene osebe v raku prebudi vsa najlepša čustva. Pripravite mu topel kakav in mu ga postrezite pred kaminom ali v postelji, poglejta kakšen romantičen film in se med tem crkljajta. Popolno zanj.

LEV

Seveda se želi počutiti kraljevsko, zato ga presenetite z nečim ekstravagantnim in zadržali boste njegovo srce. Rezervirajte romantični vikend v dvoje, ki vključuje zajtrk v postelji, masažno kopel in kamin. Nato pa obiščite še najbolj priljubljeno restavracijo v mestu. In zapomnite si: zadovoljen lev je strasten lev.

DEVICA

Rada ima mirna in strastna mesta, kjer je lahko v stiku z naravo. Kmečki turizem je zanjo kot nalašč. Poiščite vasico, pripravite devici pito z jabolk in ji ugajajte. Kajti običajno je tista, ki se trudi ugajati, ona. Omogočite ji popolno sprostitev in vedno znova zagrejte njeno srce.

TEHTNICA

Rada ima prefinjene stvari. Obiščita kakšno priznano vinsko klet, preizkušajta draga vina in eno kupite. Pri tem pazite na vsak detajl: od obleke do ličil. Tehtnico namreč nič ne privlači bolj kot eleganca.

ŠKORPIJON

Obožuje uganke in skrivnosti. Organizirajte konec tedna in mu le namignite, da mu pripravljate presenečenje. Ne povejte mu ničesar več: ne kam ne za koliko časa ne kako se odpravljata. Pustite ga v dvomih. Skrivnostnejši boste, zanimivejši boste zanj.

STRELEC

Strelci so med astrološkimi znaki največji avanturisti. Ne bo jih zanimalo nekaj, kar že poznajo. Uporabite svojo domišljijo in dokažite strelcu, da ste vedno zabavna družba, polna norih domislic. To v njegovih očeh šteje največ.

KOZOROG

Vedno potrebuje občutek, da je nekaj posebnega in da je spodoben doseči nekaj več. Podajta se na goro. Kozorogi imajo planinarjenje v krvi. In kdo ve, kaj vse bosta storila na njej, preden se bosta spustila v dolino.

VODNAR

Rad ima hitrost in dinamiko. Pojdita na reko in se peljita s čolnom. Vodnar ima rad družbo, zato bo po avanturi na reki bolj kot večerje v dvoje vesel zabave na vajinem vrtu ali terasi. Veliko glasbe in dobro vzdušje bosta v vodnarju prebudili najgloblje občutke do vas. Zlasti če boste zabavo organizirali sami.

RIBI

Ribe se rade povezujejo z ljudmi na duhovnem nivoju in vedno iščejo notranji mir. Podarite sebi in partnerju vikend v kadi, kjer se bosta predala popolni sprostitvi z masažo. In zapomnite si: ko boste ribi segreli srce, vam bo ona segrela posteljo.

PREBERITE ŠE // DOJKE, KI SO MOŠKIM NAJBOLJ VŠEČ - Če ste mislili, da padajo na velike, ste bili v zmoti.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)