Horoskop: Rojeni v teh znamenjih so najboljša družba

Obstajajo astrološki znaki, v družbi katerih je zaradi njihovega očarljivega značaja vedno prijetno.

22.6.2018 ob 4:16

smeh_veselje_par.jpg

Biti ob nekomu, ki zna na življenje pogledati s svetle plati, je vedno prijetno. So ljudje, ki ne povzročajo drame, cenijo harmonično okolje in nimajo izrazitih čustvenih vzponov ter padcev.

Oni so zabavni, sproščeni, ničesar ne jemljejo preveč osebno in uživajo življenje.
Kdo so tisti, s katerimi se to poletje velja družiti in skupaj z njimi neobremenjeno uživati? Kot so zapisali na portalu Your Tango, je očarljive posameznike najpogosteje mogoče najti v sledečih astroloških znakih.

Strelec

Zadnje, kar si strelec želi, so nepotrebne drame in konflikti. V vsaki situaciji skuša ostati pozitiven, le redko se pritožuje ter tarna. Če se pojavijo težave, jih skuša rešiti ali na zadeve pogleda z drugačne plati.

Pa kaj, če je zamudil zadnji vlak iz Pariza v Rim. Bo pač še en dan ostal v Parizu. Njegov optimizem in sposobnost na prvi pogled še tako tragično situacijo spremeniti v avanturo, sta tista, zaradi česar je strelec v družbi tako priljubljen.

Tehtnica

Tehtnica je vsakomur zagovornik in opora. V vseh vidi dobro in je prava navijačica ter podpornica vseh, ki jih ima rada. Le kdo ne bi hotel biti v družbi nekoga, ki vedno spodbuja ter, ne glede na vse, verjame vanj.

Prav tako se tehtnice za vsako ceno izogibajo konfliktom ter težijo k temu, da bi se vsi med seboj razumeli in ustvarjali harmonično okolje. Premorejo veliko sočutja do drugih in skušajo na zadeve pogledati z njihovega zornega kota. So čustveno uravnovešene, zato je v njihovi družbi vedno prijetno.

Vodnar

Vodnar ima vse rad in vsi imajo radi njega. Ne samo, da ne premore predsodkov, prav tako so rojeni v tem znaku izjemno odprti do drugih in vedno pokažejo svojo pravo naravo.

Zastavljajo veliko vprašanj, saj jih drugi iskreno zanimajo, zlahka navezujejo pogovore in vaskomur zagotavljajo občutek,  da je pomemben ter da njegovo mnenje šteje.

Dvojček

Z dvojčki je lahko, ker so odlični poslušalci, njihove komunikacijske sposobnosti pa se pri tem ne končajo. Ne samo, da poslušajo, v resnici jim je mar. Če jim bo prijatelj zaupal bolečo izkušnjo, bodo ob njemu in mu skušali pomagati po najboljših močeh.

Med pogovorom vedno ohranjajo očesni stik, se smejijo, ko nekdo pove nekaj smešnega in delijo iskrene pohvale. Ne pretvarjajo se, le resnično jih zanimajo drugi in v vsakomur poiščejo tisto, kar premore dobrega.

Ribi

Nekateri bi trdili, da je prav z ribami najlažje. So prijazne, prijateljske, nekonfliktne in se rade družijo s prijatelji ter družino. Niso zamerljive in z veseljem vsakomur dajo drugo priložnost. Predvsem pa so zelo občutljive in empatične.

Znajo pokazati iskreno skrb in razumevanje. Tako z besedami kot z dejanji. Vseeno je, kje so, one znajo uživati. Če so le obdane z ljudmi, ki jih imajo rade in jim veliko pomenijo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)