Devet malenkosti za razmerje, na katerega bosta še sama ponosna

Z njimi bo vsak dan lepši.

27.6.2017 ob 12:30

par.jpg

Torej, kako dolgo sta  že par? Ne glede na to, ali sta sveže zaljubljena ali sta že dolgo v vezi, vedno imejte v mislih, da je uspeh razmerja odvisen od truda, ki sta ga pripravljena vlagati vanj. Da, tudi tedaj, ko vaju prevevajo najtoplejša čustva in se zdi, da ga nič ne more ogroziti.  Nikoli ne more škodovati, če drug drugemu pokažeta, koliko si v resnici pomenita. Tudi s pomočjo sledečih načinov.

Več uporabnih nasvetov najdete na Facebooku.  

Vsak dan se mu zahvalite vsaj za eno stvar, ki jo je storil za vas

Pa naj bo zato, ker vam je pri mizi podal kruh ali ker je na sprehod odpeljal psa. Jemanje partnerja in njegovih dejanj kot nekaj samo po sebi umevnega, je smrt za vsako zvezo.

Bodite ob njem tedaj, ko ima težave

Največkrat je takrat, ko je v težavah povsem dovolj, da ga samo poslušate. Naj si olajša dušo. Brez skrbi, lahko zastavite tudi kakšno vprašanje in na koncu dodate kakšen nasvet.

PREBERITE še // Sladke in povsem preproste geste, s katerimi dragemu izkažete ljubezen

Kupite novo spodnje perilo

Seveda ni nič narobe, če ste po fazi, ko ste ga želeli navdušiti na vseh področjih, odločili za udobnejše perilo. A če ga boste občasno nadomestili s seksi modrčkom in hlačkam, mu boste pokazali, da ste se še vedno pripravljeni potruditi. Tako zanj, kot za vas same.

par_ThinkstockPhotos-577955276.jpg

Bodite točni

Znova dokaz, da ga spoštujete ter cenite njegov čas in ga ne jemljete kot samo po sebi umevnega. Pet do deset minut se res ne zdi nič groznega, a presenetite ga in pridite pravočasno. Ali celo pred dogovorjenim časom.

Odložite telefon

Izjemno pomemben pokazatelj tega, koliko vam pomeni. S to gesto mu brez besed sporočate, da vaš telefon še zdaleč ni tako pomemben kot on in pogovor, ki ga je zmotil klic ali kratko sporočilo.

PREBERITE še // Zakonski terapevti razkrivajo ključ do večne ljubezni

Vedno ga vprašajte, kakšen je bil njegov dan

Čeprav ste domov prišli zelo pozno in neizmerno lačni, 30 sekund pomeni ogromno razliko.

Jejta pri mizi

In izkoristite priložnost za pogovor: "Torej, kakšen je bil tvoj dan?"

par_ThinkstockPhotos-540824812.jpg

Pomagajte mu pri njegovih opravilih

Seveda oba dobro vesta, katere so njegove in katere vaše naloge, a če boste kdaj namesto njega naredili kaj iz njegovega seznama (zlasti, če veste, da mu to delo ne diši najbolj), mu boste zagotovo pokazali, kako radi ga imate.

Razvajajta se

Zdelo se vama bo, da sta znova v obdobju zmenkov. S poljubi, objemi in drugimi drobmimi nežnostmi je tako preprosto in tako zabavno.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)