Beži! To so očitni znaki, da je ženskar.

Da mu ne boste nasedli.

2.3.2019 ob 4:59

zenskar_zveza_moski_varanje_seks_ljubezen.jpg

On je vešč manipulator in s svojimi komplimenti ter romantičnimi gestami zlahka osvaja pripadnice nežnejšega spola. V njegovih besedah boste edini na svetu, istočasno pa bo z očmi budno spremljal vse okoli sebe. Kako nekoga, ki ima vselej razprostrte mreže prepoznati, preden vam zlomi srce?

Izbira določen tip žensk

Premore veliko lepih besed, je ljubezniv, prijazen in mu nikoli ne zmanjka sladkih besed, s katerimi piha na dušo. A ker ve, da nekaterih z njimi ne bo prepričal, najpogosteje pozornost usmeri na ženske, ki imajo nizko samozavest. Te se ob njem počutijo kot zvezde, ko pa on doseže cilj (ki je seveda seks), zvezda v trenutku ugasne. Povedano drugače: njegovo zanimanje izgine kot utrinek na nebu.

Vi ste tista, ki jo je čakal

Svojih bogatih izkušenj se ne sramuje, ima pa zanje odlično razlago: iskal je tisto pravo. To ste prav vi. Stavek, nate sem vse življenje čakal, boste ob ženskarju velikokrat slišali. Ne zgolj zato, ker skuša upravičiti svoj sloves temveč tudi, ker bo z njim opravičeval naglico. Kajti vajino zvezo hoče od zmenkov pri večerji čim hitreje pripeljati do srečanj v spalnici. A tako hitro, kot v zvezo vstopi, tako hitro iz nje tudi zbeži, zato bi bilo bolje, da ne bi verjeli, da ste zanj res nekaj posebnega.

Ve, na katere strune igrati, da se boste ob njem počutili posebni

On je vešč igralec, ki odlično zna z ženskami. En prvih znakov za preplah je pretiravanje z romantičnimi gestami. Z njimi želi zakriti svoje resnične namene, hkrati so dokaz, da ima na tem področju veliko prakse in izkušenj.

Vedno pogleduje druge ženske

Čeprav vam zatrjuje, da ste zanj edini, v vsaki ženski vidi priložnost. Pogleduje jih, se z njimi spogleduje ter tudi v vaši družbi komentira njihov videz in jih primerja z vami.  To, da vam ob tem ni ravno prijetno, ga prav nič ne zanima. Takšen moški se le redko preda in tudi če se, se njegova izvoljenka ob njem nikoli ne počuti varno, saj se zaradi njegovega obnašanja vedno boji, da ga bo izgubila.

Obstaja razlog, da vas nikoli ne pokliče po imenu

Zanj ste ljubica, draga, sonček, srnica in vse drugo, le po imenu vas ne pokliče nikoli. Morda se vam to zdi šarmantno, a s časoma se boste vprašali, zakaj mu vaše ime tako težko gre z jezika. Razlog je preprost: boji se, da bi vas poklical z napačnim in bi tako zlahka pravočasno razkrili njegov vzorec obnašanja ter nečedne namene.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Dokazi, da je v postelji sebičen (in načini, kako to popraviti) ali pa Usodne navade, ki bodo uničile vajino zvezo

Priporočamo tudi: To so besede, ki moške najbolj prizadanejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)