7 delov ženskega telesa, ki jih vsak moški preprosto obožuje

Zapeljive obline, tvoji lasje, koža in oči so nedvomno med tistimi, ki so za vsakega fanta na moč privlačni.

11.6.2018 ob 6:23

par_seksi_ljubezen_spolnost_zenska_moski.jpg

Naravna lepota je v sodobnem času nekoliko zapostavljena. Temu dejstvu v prid govori vse več takšnih in drugačnih posegov, s katerimi zlasti pripadnice nežnejšega spola, kot pravi večina, poudarjajo svoje naravne danosti.

A pri tem se zastavlja vprašanje: je to res treba? So moškim res privlačnejše umetne dojke in kirurško popravljene zadnjice?
"Ne," so na podlagi izvedene ankete zapisali na portalu Your Tango. V njej se je izkazalo, da moški vendarle prisegajo na tisto, kar je ženskam dala mati narava.

Kaj nedvomno tudi pri tvojemu fantu pritegne največjo pozornost?

Tvoji lasje

Zato, ker cel dan oddajajo nežen vonj šampona. Zato, ker dolgi kot slap padajo na tvoja ramena, ker kratko pristrižene kuštra veter, ker kodrasti nagajivo poplesujejo okoli obraza, ker si tako seksi, ko si jih popraviš za uho in otročje nagajiva, kadar si jih spneš v visok čop.

Lasje so za tvojega dragega na moč vabljivi. Neprestano bi jih božal in tako čutil njihovo mehkobo na svojih rokah.

Tvoje oči

V njih se kar izgubi. Vedno bi jih gledal. Ne glede na to, ali so diskretno naličene, obdane le z maskaro ali povsem brez ličil.

Tvoja koža

Tako nežna in mehka, da kar kliče po dotiku in razvaja z nežnim vonjem tvojega parfuma ali losjona. Prav v tem tiči en od odgovorov na vprašanje, zakaj ima vedno raje seks s teboj, kot solo zabavo. V smislu masturbacije, seveda.

Tvoj vrat in ključna kost

Nekaj je na tem delu telesa, kar mu zamegli razum. Morda zaradi oblike ali nežne kože na njem, ki vabi njegove ustnice, naj jo posujejo z vročimi poljubi.

Tvoj popek

Tega najbrž ne razumeš. Konec koncev lahko opazuje tudi svoj popek.  Pa vendar, tvojemu se ne more upreti. Ne z očmi in ne z dotiki.

Tvoje obline

Zadnjico, noge in boke, ki se pozibavajo med hojo. Vse, kar je na tebi, je zanj lepo ter mu brez besed sporoča, da si samozavestno in zadovoljno dekle. Zato nikar ne razmišljaj o tem, da bi karkoli skušala spremeniti, saj bi ga tako prikrajšala za čar naravne lepote.

Tvoje dojke

Drži, tehnično bi jih morali prišteti k oblinam, vendar si dojke zaslužijo posebno pozornost. V njegovih očeh se namreč z njimi ne more primerjati noben drug del tvojega telesa. Rad jih gleda. Rad se jih dotika. Rad jih okuša z ustnicami. Rad jih uporabi kot blazino. Ne glede na to, kako velike so. Zgolj dejstvo, da so tam, je zanj povsem dovolj.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)