6 dokazov, da vas vaš partner resnično ljubi

Res je, da je ljubezen mogoče izražati z besedami, a moški, ki resnično ljubi, topla čustva pokaže predvsem z dejanji.

29.8.2018 ob 9:22

moski_zenska_drzanje_za-roko_zaupanje.jpg

Življenje je vrtiljak. V njem je  polno vzponov in padcev, ki so neredko povezani prav z iskanjem resnične ljubezni. V tem kaotičnem svetu je ni lahko prepoznati in se prepričati, da je tisti, ki mu podarite srce, tega res vreden. Ni pa to nemogoče, kajti obstajajo dejanja, ki po pisanju Your Tanga zgovorneje od besed pričajo, da vas srčni izbranec resnično ljubi. Tako se obnaša le moški, za katerega ste ena in edina.   

Pred vami ne skriva svoje ranljivosti

Je že tako, da je skozi vzgojo moškim vcepljeno prepričanje, da je treba čustva skrivati. Le tisti, ki to zmorejo, naj bi bili močni in možati. Saj poznate stereotipe v smislu: moški ne jočejo.

Čeprav večina res požre solze in skriva čustva, tisti, ki svoji izvoljenki povsem zaupa in ji je predan, ne bo zanikal, da je žalosten, razočaran, v stiski ali v težavah. Ženski, ki jo ljubi, bo pokazal tudi svojo najšibkejšo plat in vso paleto občutkov, ki ga v določenem trenutku prevevajo. Če torej vaš dragi s tem nima težav, ste lahko prepričani, da je njegovo srce samo vaše.

Zanj ste vedno lepi

Lepotni ideali so strogi in na piedestal postavljajo popolno naličene obraze, izbrana oblačila ter izklesana telesa. Zaljubljen moški pa v ženski, ki jo ljubi, lepoto vidi vsak dan in v vsakem trenutku. Tudi tedaj, ko so lasje razmršeni, ko obraz izdaja utrujenost in ko v trenirki čisti stanovanje. Kajti zanj je lepa prav takšna, kot je. V kolikor vam to vedno znova pove ter pokaže, vas resnično ljubi.

Žrtvuje se za vašo srečo

Bodimo pošteni: egoizem je vsajen globoko v človeško naravo. Le prava ljubezen ga lahko potisne v ozadje. Če on večkrat na prvo mesto postavi vašo srečo ter se je zanjo pripravljen tako ali drugače žrtvovati, ste lahko prepričani, da do vas goji močna topla čustva.

Je vaš največji podpornik

Nesebična podpora je še en jasen dokaz ljubezni. Če vam privošči uspeh, z vami ne tekmuje, vas spodbuja na poti do ciljev in spoštuje vaše odločitve, čeprav se včasih z njimi ne strinja ve, kaj potrebujete za srečo in vam nikoli ne stoji na poti do nje, temveč vam po svojih močeh pomaga, da bi jo dosegli.

Za ljubezen se je pripravljen boriti

Ne glede na to, kako močna je ljubezen, v zvezi vedno prihaja do vzponov in padcev, ki neredko predstavljajo velik izziv. Moški, ki ljubi, se je z njimi pripravljen soočati, jih premagovati ter vse moči usmeriti v to, da bi razmerje obstalo in postajalo vedno močnejše ter trdnejše. Kajti on se zaveda, da je ljubezen vredna truda.

Je pozoren

Zato ve, katere so tiste malenkosti, ki na vaš obraz narišejo nasmeh in v oči prikličejo iskrico veselja. Ker ve, kaj vas osrečuje, se vselej trudi, da bi vam polepšal dan tedaj, ko to najmanj pričakujete.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 7 stvari, ki so za odnos še bolj škodljive kot nezvestoba ali pa To so najboljša leta, da se poročite

Priporočamo tudi: "Obžalujem, da sem se odločila za otroka in postala mama" (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)