Pet tipov moških, v katere se ne smeš zaljubiti. Nikoli.

So moški, v katere se ni pametno zaljubiti, kajti za seboj puščajo le zlomljena srca in potoke solza.

4.8.2018 ob 4:07

moski_zenska_zveza_razmerje_resna_zveza_narcis.jpg

Obstaja veliko moških, ki se v razmerju ne obnesejo najbolje. In če se sestajaš s katerim od njih, se ti ne obeta nič dobrega, saj vajina zveza ne bo prav dolgo trajala, ti pa boš na koncu razočarana in zlomljenega srca. Prej, kot boš spoznala in si priznala, da je bolje zapreti vajino skupno poglavje, prej si boš odprla poti do svoje sreče in si dala možnost spoznati nekoga, ob katerem boš srečna in izpopolnjena.

Poglej, kateri so po navedbah portala Your Tango tisti, ki bi se jim sebi v prid morala izogibati v širokem loku. Kajti ne glede na tvoje namene in namere, spremenila jih ne boš nikoli.

Mamin sinček

Vsaka je že naletela naj. Nobene odločitve ne sprejme brez posveta s svojo mamico. Ona je zanj na prvem mestu, kar reče, je sveto, njeni nasveti (s katerimi je zelo radodarna) so zanj neprecenljivi, njeno vmešavanje v vajin odnos živce parajoče, njena skrb zanj pa, milo rečeno, nadležna. In če si drzneš to njemu povedati na glas, si v njegovih očeh nesramna, grda in nespoštljiva.

Kako ga prepoznati? Ona je tista, ki skrbi za njegovo umazano perilo in za to, da ni lačen. Ona mu kuha čajčke, kadar je bolan in on priteče vedno, ko ga pokliče. Ne glede na to, kaj imata v načrtu vidva. Zanj je glavna in pogosto tudi edina prava ženska. Znebi se ga čim prej. Kajti pri njem nikoli ne boš na prvem mestu.

Moški, ki ga je strah resne zveze

Slišala si že in slišala boš še velikokrat: če ti reče, da ne išče resne zveze, mu to verjemi. Ti ne boš spremenila njegovega pogleda na odnos in ob tebi si ne bo premislil ne glede na to, kako se boš do njega obnašala.

Zanj je vajina zveza bežna in vidva v njegovih mislih nimata skupne prihodnosti. Tako pač je. Sprijazni se in ne zidaj gradov v oblakih.

Zabavljač

On na svet gleda kot na igrišče in zanj je vse igra. Tako življenje na sploh, kot intimen odnos. O razmerju sploh ne razmišlja in velika verjetnost je, da kot za stavo vara. Zveza z njim, če bi ti rada kaj več, je zgolj izguba časa.

Ima na svojih družabnih omrežjih in v resničnem življenju nešteto seksi prijateljic, s katerimi pridno vzdržuje stike? Pozabi nanj. Sebi in tvoji sreči v prid.

Narcis

Tudi narcisi niso nobena redkost. Privlačen moški, ki zna močno ljubiti in občudovati … sebe. V njegovem življenju za tvoje potrebe in želje ni prostora, kajti on je obseden sam s seboj. Zveza mu sicer ni odveč, a v njej je zgolj zato, ker potrebuje nekoga, ki bi skrbel za njegovo ugodje ter udobje.

Nikoli se ne bo spremenil, zato pozabi nanj. Čim prej.

Snežinka

Zakaj snežinka? Zato, ker tedaj, ko se zadeve zapletejo, ko ga potrebuješ ob sebi, ko bi rada ramo za tolažbo, ko je čas za resen pogovor, ko bi rada stopila v zvezi korak naprej, on izgine kot snežinka na dlani. Takšnega moškega nikoli ne moreš jemati resno. Najbrž bo zvezo končal kar s pomočjo kratkega sporočila. Če se bo sploh potrudil, da bi ti ga napisal in poslal.

Poskrbi, da boš ti tista, ki bo vse skupaj zaključila. Ker boš sicer v zvezi z njim vselej zmedena in negotova. Tega pa si res ne zaslužiš.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)