5 znakov, da vas partner nikoli ne bo prevaral

Ob njem ste lahko povsem mirni.

28.6.2018 ob 7:20

ljubezen_plaza_moski_zenska_soncna_ocala.jpg

Ljudje smo včasih nepredvidljivi in prav takšna so tudi razmerja. Le težko je z gotovostjo napovedati, kako se bo sprva uspešna zveza razvijala v prihodnosti. A vendar obstajajo znaki, ki nakazujejo na to, da vam bo srčni izbranec zvest. To so lastnosti, ki obljubljajo, da vas nikoli ne bo varal.

1 V vsemu, kar počne, je pošten

Če je poštenje visoko na lestvici njegovih vrednot, tako na zasebnem kot na poslovnem področju, mu varanje zagotovo ne bo prišlo na misel, saj ni v skladu z njegovo moralo.

Četudi je kdaj nepošten, pa čeprav na še tako nedolžen način, to prizna in se kot pravi moški sooči s posledicami. Človek, z visoko stopnjo integitete zlepa ne bi razmišljal o tem, da bi se zabaval z drugo žensko.

2 Vse vam pove

Če ste z nekom, ki se sicer rad zabava, a vam vedno sam od sebe pove, kaj se dogaja, kadar nista skupaj, je prav tako malo verjetno, da bi se v intimnem smislu zbližal še s kom drugim.

Kajti ne samo, da meni, da morate poznati tudi najmanjše podrobnosti, ponosen je na to, da vam ničesar ne prikriva.

NE SPREGLEJTE // Kaj v resnici pomeni, če sanjate, da ste nezvesti

3 Je zelo zaposlen

Moški, ki daja vse od sebe na delavnem mestu, doma (zlasti z otroci) ter v drugih aktivnostih, ki se jih udeležuje, bi le težko našel čas še za zunajzakonsko zabavo. Edina dejavnost, ki jo pogreša, je več spanca.

4 Z bivšimi je prekinil vse stike

Po nekaterih podatkih 21 odstotkov moških in 32 odstotkov žensk skoči čez plot zaradi skušnjave, ki jo prinaša nekdanja ljubezen.

Dandanes je s pomočjo družabnih omrežjih zlahka znova navezati ali ohranjati stike z nekdanjimi partnerji. Če je z njimi pretrgal vse vezi in se posveča samo vam, res nimate razloga za skrb.

NE SPREGLEJTE // Priznati ali zamolčati prevaro

5 Je skrben

Nekdo, ki se ponaša z dobrim srcem, je pošten in skrben ter ima druge celo raje od sebe, preprosto nima srca, da bi nekoga globoko prizadel. In ker se zaveda, da varanje zadaja boleče rane, se na drugo stran plota zagotovo ne bo podal.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)