5 intimnih poz, ki vaju bodo še bolj zbližale

Nekaj novega, drugačnega in še kako vročega.

26.12.2018 ob 5:00

romantika_poza_seks_spolnost_ljubezen_postelja_par_moski_zenska.jpg

So seksi poze, ki med ljubimcema še kako povečujejo stopnjo intime. Gre za romantične položaje, kjer sta telesi tako tesno skupaj, da je mogoče čutiti bitje srca dragega. Če ste za malce romantičnega razvajanja, ki se konča z dobrim orgazmom, poskusita katero od sledečih petih.

Lenobna intima

Začnita dan z zvrhanim odmerkom oksitocina, ki bo v tej pozi preplavil vajino telo. Malce lenoben položaj je kot nalašč za jutranjo vročico. Obrnjena en proti drugemu tesno objeta ležita na bokih, vi svojo zgornjo nogo položite čez njegov bok in se tako predajta nasladi. Med tem se ves čas gledata v oči ali se stratsno poljubljajta. Če bi zjutraj radi najprej skočili v kopalnico (tako kot večina), ne oklevajte, tam opravite kar pač morate in se nato posvetite jutranji intimi

Kupidova puščica

Saj veste, kako obožuje, kadar ste na vrhu vi. Torej sebi in njemu nudite užitek, a v malce drugačni različici. Namesto, da so vaše noge ob njegovem telesu, se vi s svojim telesom ugnezdite med njegovi razširjeni in pokrčeni nogi, ob njegovi glavi se naslonite na svoje komolce. Ta igriva poza je hkrati nežna, vroča in dinamična, ter bo nedvomno oba popeljala na sam rob ekstaze.

Lena kavbojka

Še en položaj, v katerem ste glavni vi. A tudi v tem primeru ne gre za običajno kavbojko. Medtem, ko on leži na hrbtu, se vi nanj usedete tako, da mu kažete hrbet in se med hitenjem proti užitku držite za njegova stopala. Noro vroč pogled na vašo zadnjico bo izjemno po godu njemu, vi pa se boste v vam ljubem ritmu hitro pripeljali do orgazma.

Ljubimca v zvezdi

Ko bosta enkrat okusila to super intimno pozo, bo nedvomno postala obvezna sestavina vajinih spolnih doživetji. On sedi na podlagi, nogi ima iztegnjeni, za hrbtom se naslanja na svoje dlani. Vi mu sedete v naročje, svoji nogi pokrčite ob njegovih bokih ter se prav tako za hrbtom naslanjate na svoje dlani. Med tem, ko v sebi čutite njegovega junaka, ne recite ničesar, samo globoko mu zrite v oči, jih vsake toliko spustite na center dogajanja in vrnite nazaj na njegov obraz. Tako presneto seksi.

Dvoje src

On sedi po turško, vi mu sedete v naročje in nogi prekrižate za njegovim hrbtom. Vzemite si čas, poljubljajte ga dolgo in globoko, grizljajte njegova ušesa ter mu na uho zašepetajte kaj vročega ali celo umazanega. 
Za dodatno vzburjenje imejte ob sebi šampanjec in čokolado ter se razvajajta še z njima. Intimno, vroče, okusno, nepozabno.

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock

Preberite še: Ni najbolj obdarjen? To je najboljša poza za vaju (penetracija je tako najgloblja) ali pa Poklici, kjer se službene zabave najpogosteje končajo s seksom

Priporočamo tudi: 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)