4 poze, v katerih verjetno NE boš doživela orgazma

Izbiraj pametno.

25.10.2018 ob 3:55

zenska_plaza_postelja_seks_golota_prsi_spolnost.jpg

Na stotine je spolnih položajev, ki jih lahko z dragim umestita v vajin repertoar. Ob pestri izbiri se je pametno odločati za takšne, ki prinašajo veliko možnosti za to, da bi oba doživela veliki O. Ter se seveda na drugi strani bolj ali manj spretno izogibati onim, v katerih je zanj le malo verjetnosti. Poglej si štiri takšne, ki jih je bolje izpustiti.

Vesela telovadba

Kako je videti? Ti se z rokami naslanjaš na stol ali drugo višjo podlago, on sedi pred stolom tako, da je obrnjen proti tebi. Njegovo telo je dvignjeno, naslanja se na roki in nogi, ti položiš svoji nogi na njegova ramena ter se z mednožjem približaš njegovemu junaku.

Res je, na prvi pogled je vse skupaj videti še kako vroče in domiselno, hkrati oba pridno krepita mišice rok. A ne glede na to, s kakšno fizično pripravljenostjo se lahko pohvalita, skoraj zagotovo je, da v tej naporni pozi orgazma ne bo. Ne zate in ne zanj.

69: on na vrhu

Drži, deležna boš veliko pozornosti tam spodaj, a morda se boš težko osredotočila na lastni užitek medtem, ko boš imela ob svojem obrazu njegovo premoženje. Prav tako je kot, pod katerim naj bi ti njemu pozornost vračala, malo neroden in tvoje spretnosti oralnega zadovoljenja najbrž ne bodo prišle do izraza.

Rešitev: malo takšne predigre naj bo, a za končno dejanje raje izberita položaj, ki bo boljši za oba.

Pohotno poležavanje

On leži na hrbtu. Ti se prav tako na hrbet uležeš nanj in on tako penetrira od zadaj. Vajini telesi sta tesno skupaj in koži sta združeni v eno (kar nedvomno doprinese k intimnosti), a česa več v tej pozi ne gre pričakovati.

Kajti, roko na srce, veliko manevrirnega prostora za akcijo ni. In če ni priložnosti za konkretno izvedbo, tudi ni priložnosti za končni cilj.

Znova: odlična predigra, o tem ni dvoma. A v nadaljevanju preklopita na kaj bolj stimulativnega

Spodaj in poredno

Ali povedano drugače: oralni seks. On sedi, leži ali stoji, ti pa ga zavzeto razvajaš. Čeprav so moški včasih še tako prepričani v čarobno moč njihovega penisa, dejstvo, da lahko ta nalogo opravi le, če se nahaja na primernem mestu, ostaja.

Res je, ko ga oralno razvajaš, vzburjenje naraste tudi v tebi, a za srečen zaključek bo vendarle treba kaj drugega. Prihrani to za predigro in poskrbi, da bo nadaljevanje takšno, da se boš lahko dvignila s kolen. 

Avtorica: M. FL.
Foto: Unsplash

Preberite še: 20 lastnosti žensk, ki moške res odbijajo ali pa 7 napak v postelji, ki vam uničujejo seks

Priporočamo tudi: Tri najmočnejše vezi vsakega razmerja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)