2 točki na moškem telesu, ki še posebej hrepenita po dotikih

Preberi, kako mu z razvajanjem posebnega predela na njegovem telesu, pričaraš maksimalne erotične užitke.

21.6.2018 ob 7:48

par_kavc_moski_zenska_poljub_spolnost_seks.jpg

Ne glede na to, kako spretna si pri ročni ali oralni tehniki zadovoljevanja tvojega dragega, zagotovo se ti je že kdaj porajalo vprašanje: "Kaj pa njegova moda?" Verjemi, nisi edina.

"Iz izkušenj lahko povem, da veliko pripadnic nežnejšega spola še vedno ne ve, kaj početi z njegovimi modi," je za Cosmopolitan pojasnila spolna terapevtka Patti Taylor in dodala: "Ta erogeni del njegovega telesa velikokrat ostane spregledan in pozabljen, kar je škoda, saj obstaja veliko tehnik in načinov stimulacije, ki pri njemu okrepijo vzburjenje in intenziteto orgazma." 

"Prekrita so s tanko kožo, v kateri je nešteto živčnih končičev in stimulacija testisov izjemno okrepi seksi občutke," se strinja klinična seksologinja Rachel Ross. Kako pa se igrati z njimi?

Začni počasi

Glede občutljivosti tam spodaj se moški med seboj razlikujejo. V resnici ni mogoče najti dveh, ki bi jima odgovarjalo enako razvajanje. Nekateri imajo radi nežnejše, drugi močnejše in agresivnejše prijeme.

Zato bodi spočetka previdna in odkrij stimulacijo, ki tvojemu dragemu najbolj odgovarja. "Objemi jih s celimi dlanmi in jih masiraj s krožnimi gibi, povprašaj ga, če mu je prijetno ali če mu morda zadajaš bolečino, bodi pozorna na njegove odzive in poslušaj besede," svetuje seksologinja Sadie Allison.

Lahko primeš njegovo roko, jo položiš na njegova moda in mu namigneš, naj ti sam pokaže, kakšni dotiki mu odgovarjajo.
Skratka, na začetku bodi previdna, raziskuj in izlušči prijeme, ki so njemu najljubši.

Spoznaj prav posebno točko užitkov

Dobro poglej dotični del telesa in opazila boš, da po sredini vsake mošnje teče linija vse do korenine penisa. Prav na tej liniji je ogromno živčnih končičev, zato je odveč poudarjati, da stimulacija te prinaša prav posebne užitke. "Potuj po njej s prsti (uporabi malo lubrikanta), se po njej sprehajaj z jezikom, jo rahlo posesaj," načine za njemu več kot spodbudno stimulacijo niza Allisonova.

Spodbudila ga boš že s tem, da boš tja položila roki

Številne pripadnice nežnejšega spola so že odkrile, kakšen učinek dosežejo, če med oralnim seksom v svoje dlani vzamejo njegova moda, ne vedo pa natanko kaj tedaj, ko so roke tam, z njimi početi.

"V resnici že zgolj to, da so v tvojih dlaneh, spodbudi njegovo vzburjenje. Lahko z njimi le rahlo krožiš ali jih malo stisneš. Kombinacija tvojih rok na njegovih jajčkih in tvojih ust na njegovem penisu mu bo nedvomno polepšala celotno izkušnjo," je prepričana Rossova.

Kako na njih uporabiti jezik

Možnosti je več. Po njih se lahko sprehajaš s celo ploskvijo jezika ali samo s konico. Se najprej posvetiš levi in nato desni polovici mod. Ju razvajaš izmenično, z jezikom krožiš okoli obeh. Vključi čim več tehnik. Dejstvo, da se mu ne bo niti sanjalo, katera bo tvoja naslednja poteza, ga bo še dodatno podžgalo.

Uporabi nohte

Ne bodi pregroba, a če se boš po njegovemu zakladu sprehajala z njimi, kot bi jih rahlo praskala, ga boš hitro pripeljala na rob norosti.

"Poskrbi le, da se boš z nohti po njegovih modih stalno premikala in se z njimi ne boš predolgo zadržala na enem mestu, saj bi mu tako lahko pričarala neprijetne občutke. Če so tvoji nohti pregrobi, namesto njih uporabi blazinice prstov ali omenjena načina stimulacije stalno izmenjuj," priporoča Taylorjeva.

Lahko jih vzameš tudi v usta

Najprej jih začni poljubljati, rahlo sesaj kožo na njih, nato pa skušaj celo levo ali desno polovico vzeti v usta, po njej potuj z jezikom, kot bi v ustih topila sladoled ali med tem, ko se igraš z njimi, skušaj izgovoriti njegovo ime. Vibracije, ki bodo med tem nastale, ga bodo po mnenju seksologinje še dodatno podžgale.

S stimulacijo mod lahko nadzoruješ njegov orgazem

Tedaj, ko se on bliža orgazmu, se v modih poveča napetost in pomaknejo se proti njegovemu telesu. "Če boš v tem trenutku moda nekoliko potisnila stran od telesa, boš odložila njegov vrhunec," pojasnjuje Rossova.

In obratno: če jim boš pomagala v smer, v katero se pomikajo same, bo orgazem doživel prej, hkrati bo ta izjemno močan. Poskusi to tehniko med tem, ko ga boš naslednjič razvajala oralno. Zagotovo boš navdušena nad dejstvom, da lahko z njo upravljaš njegov spolni višek.

Poskrbi za nepozaben zaključek

Po seksu jim privošči postorgazmično razvajanje: Pred akcijo na doseg roke položi kozarec z mrzlo pijačo. Ko bosta oba dosegla cilj, popij požirek mrzle pijače ter se z mrzlim jezikom sprehodi po njegovem premoženju.

Hlad, ki ga bo občutil na modih, mu bo pričaral izjemno doživetje in olajšanje. In kaj lahko se bo zgodilo, da bo hitro pripravljen na ponovitev.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)