10 stvari po katerih tvoj moški hrepeni (pa ti tega ne pove)

Le malo verjetnosti je, da bo tvoj fant o nekaterih svojih pričakovanjih, željah in potrebah spregovoril naglas.

2.6.2019 ob 6:10

par_postelja_ljubezen.jpg

Če si želiš, da bi lahko kdaj pogledala v kristalno kroglo in v njej odkrila, česa si tvoj fant v resnici želi, verjemi, da nisi edina. Je že tako, da so moški, tako kot ženske, dokaj zapletena bitja in velikokrat ne povedo jasno in glasno, kaj bi jim v zvezi prineslo največ veselja.

Ker si ti pozorna in skrbna, bi mu seveda rada ugodila. Ker ti tega, kaj v zvezi pričakuje, najbrž ne bo razkril sam, portal Your Tango niza njegove najbolj skrite želje. Tu je torej deset stvari, ki si jih on nedvomno želi, a o tem molči.

1 Možnost lova

Seveda tebe. Kajti tisto, kar je nekoliko skrivnostno, nedosegljivo in za kar se mora potruditi, je nedvomno vabljivo in privlačno. Zato poskrbi, da ga tega ne boš oropala. Ne bodi vedno ti tista, ki da pobudo za naslednji zmenek, ne oglasi se vselej, ko te kliče po telefonu in včasih se namesto z njim, na večerjo odpravi s prijateljicami.

Daj mu priložnost, da izživi ta primaren instinkt, ki mu ga je vsadila mati narava. Naj se trudi, naj te lovi. Saj ne, da te nima rad, a tako te bo imel še rajši.


2 Spoštovanje

Nobenega dvoma ni, da si v odnosu vsak zasluži spoštovanje. Zato mu pokaži, da ceniš njegovo mnenje, da si vesela, ko ti ponudi pomoč in da ga ne jemlješ kot samo po sebi umevnega. Tako, kot si tedaj, ko se do tebe tako obnaša on, vesela ti, boš z izkazovanjem spoštovanja osrečila njega.


3 Sprejemanje njegove pomoči

Drži, si močna, sposobna in samostojna. Z njim si zato, ker tako želiš, ne pa zato, ker bi ob sebi potrebovala nekoga, ki bi ti vedno bil v pomoč. A kadar ti jo on ponudi, je nikar ne zavračaj.

Vse bi lahko postorila sama, a verjemi, v dvoje je lepše, poleg tega pa je za vsakega fanta neprecenljiv občutek, ko lahko nekomu, ki ga ima rad, ponudi roko. Kajti tako ljubezen pokaže ne le z besedami, temveč tudi z dejanji.


4 Prostor

Osebni prostor. Včasih ga potrebuješ ti, včasih bi se v svojo votlino rad umaknil on. In s tem ni nič narobe. Saj veš, kako bi se počutila ti, če bi ti stal na poti do stvari, ki ti veliko pomenijo, pa naj bo to šport, druženje s prijateljicami ali zgolj posedanje v tišini. Zdelo bi se ti, da ti diha za vrat. Tega nočeš, prav tako tega noče on.


5 Pohvale in sprejemanje

Nikoli ne bo rekel, da bi rad slišal pohvale iz tvojih ust. Kar pa še zdaleč ne pomeni, da si je ne želi. Naj bo glede njegovega videza, pripravljenosti pomagati nekomu v stiski, stila oblačenja ali večerje, s katero te je pričakal, ko si prišla na njegova vrata. On te redno zasipa s komplimenti in edino pošteno bi bilo, da bi mu vsaj kakšnega namenila tudi ti.


6 Kreativnost v postelji

Nemogoče je glede spolnih želja vse strpati v isti koš. A nekaj nedvomno drži: ženska, ki si med rjuhami dovoli in drzne premikati meje, je sanjska ljubimka za domala vsakega junaka.

Zato: seksi spodnje perilo, igračke, nove poze, seks izven spalnice, vsega tega in še veliko več si želi, res pa ja, da je le malo verjetnosti, da bo to povedal naglas. Samo zato, ker te noče užaliti.


7 Tvojo pobudo

Ne zgolj v smislu seksa. Čeprav ta plat razmerja ni izvzeta. Pobuda je dobrodošla tudi na drugih področjih: zakaj čakati, da bo vedno prvi poklical on? Da bo on tisti, ki bo poslal sporočilo? Da bo on prvi poljubil tebe? Tvoje pobude bo vesel. Ne samo zato, ker je tudi moške v dolgih zvezah vedno malo strah zavrnitve temveč tudi, ker je to, da njega zapelješ ti, zanj še kako seksi.


8 Spontanost in strast

Nič ni privlačnejšega, kot nekdo, ki je spontan, svoboden in ga ni strah pokazati pravega jaza. Vsak moški ceni žensko, ki jasno in glasno pove svoje mnenje, pokaže, kaj ji je všeč in česa ne mara, ter je ni strah tveganja.

Sproščen in vedoželjen odnos do življenja nakazuje strast na vseh področjih in nekdo, ki je spontan ter domiseln, je vedno zanimiv.


9 Zaupanje

Zaupanje je temelj vsakega razmerja. Če nimaš razloga, da bi dvomila vanj, mu pokaži, da mu brezpogojno zaupaš. Ne bodi sumičava, ne sklepaj negativnih zaključkov, ne bodi paranoična in ne dvomi v njegove namere. V kolikor bo začutil, da mu ne zaupaš, se bo kaj lahko odmaknil od tebe. Priznaj, tudi sama njegovega dvoma vate ne bi bila vesela.


10 Prijateljstvo

To ne pomeni, da moraš z njim ob vrčkih piva spremljati nogometno tekmo (čeprav bi bil zelo vesel, če bi se mu kdaj pridružila), pomeni pa, da si ti tista, ki mu lahko zaupa, nekdo, ki ga podpira in spodbuja, nekdo, ki je do njega lahko odkrit, ne da bi ga zato obsojal.

Pomeni, da ga sprejemaš takšnega, kot je in ga nimaš nikakršnega namena spreminjati. Če bo v tebi našel ljubimko in prijatelja v eni osebi, bo nedvomno hvaležen vesolju, da je prekrižalo vajine poti.

Še kaj? No, če se boš včasih obleka v seksi uniformo medicinske sestre, bi ga prav tako neizmerno razveselila. Čeprav tega ne bo povedal z besedami.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Getty Images/Thinkstock

Priporočamo tudi: Spletni zmenki: Kaj vas čaka na drugi strani Ali pa: Ljubezen: Kaj ne sodi na Facebook

Preberite še: Največje napake na prvem zmenku


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)