Očitni znaki, da si želi biti s tabo

In da si mu prirasla k srcu.

18.3.2018 ob 6:00

par_ThinkstockPhotos-504536540.jpg

Čudovito je biti zaljubljen. A hkrati prav ti občutki vnašajo v življenje nemalo zmede. Zaljubljenost je nepredvidljiva in kaj lahko se zgodi, da nisi povem prepričana, če si resnično osvojila srce fanta, s katerim se sestajaš.

Strokovnjakinja za razmerja Julie Spira je za Pop Sugar nanizala nekaj znakov, ki dokazujejo, da do tebe goji topla čustva in da si želi, da bi postala njegova punca. Sledečih deset je po njenih besedah več kot očitnih.

Pošlje ti sporočilo za dobro jutro in lahko noč

Še preden se dodobra zbudiš, te že čaka njegovo sporočilo, v katerem ti želi lepo jutro in prijeten dan. Prav tako nikoli ne zaspiš, ne da bi prebrala tistega, ki ti ga pošlje za lahko noč. Torej je več kot navdušen nad tabo, saj z mislimi nate začne in konča svoj dan. Zagotovo se tudi vmes velikokrat prikradeš v njegova sanjarjenja.

Ko se slišita po telefonu, pravi: Jaz sem

Ko se bo vajin odnos nekoliko sprostil ter v njem ne bo več začetne zadrege, bo najbrž tedaj, ko se boš oglasila na njegov klic, živahno dejal: "Živijo, jaz sem!"

Morda temu ne pripisuješ velikega pomena, a prav na takšen način komunikacijo med vama povzdigne na intimnejšo ter hkrati sproščeno raven. Seveda zato, ker bi te rad videl v vlogi svojega dekleta.

O tebi govori vsem

Zate so slišali njegovi prijatelji, mama, sestra, brat. Ti ga najbolje poznajo in če jim je pripravljen razkriti, da je v njegovem življenju prav posebna deklica, (torej ti) ima nedvomno resne namene.

Želi te predstaviti prijateljem

Ker že vedo zate, bi seveda rad, da bi te tudi spoznali. Zato te povabi, da se jim pridruži v petek zvečer in se zabavaj z njimi. Razlog je jasen: želi si, da bi postala del njegovega življenja. V postelji in izven nje.

S teboj se pogovarja o prihodnosti

Čeprav pogovor ne vključuje nakupa prstana, pogosto omeni, kaj bi rad počel v prihodnosti. Pa naj bo ta bližnja ali daljna. Predlaga, da bi ob koncu tedna skupaj obiskala koncert ali razglablja, kje in kako bi rad živel. Če si v te načrte vključena ti, je vsak dvom v njegove občutke odveč.

Rad bi bil s teboj v soboto in nedeljo zvečer

Ko fant koleba med večjimi možnostmi, se z enim dekletom sestane v petek, z drugim v soboto in tretjim v nedeljo zvečer. Kadar zanj obstaja ena in edina, bi z njo rad preživel vsak večer ob koncu tedna.

Kratkim sporočilom dodaja emotikone

Kadar mu ob mislih nate postane pri srcu toplo, bo zagotovo svoja čustva izrazil s primernimi emotikoni. Če so v njegovih sporočilih pogosto srčki, poljubčki in cvetlice, ti tako izraža naklonjenost, ki jo je čutiti iz vsakega njegovega zapisa.

Nikamor se mu ne mudi

Fant, ki razmišlja na dolgi rok, ne bo na dekle izvajal nikakršnega pritiska. Zlasti ne v seksualnem smislu. Ni mu težko počakati, da bo resnično pripravljeno, kajti verjame, da je tega vredno, saj je zanj edina prava.

Rad se crklja

To, da si zanj seksi ne pomeni, da si želi s teboj le seksa. Prav tako ceni objeme, poljube in drugačne oblike razvajanja, ter te rad vzame v svoj objem, čeprav ta ne vodi do spalnice.

Zvečer te pokliče in ti vošči lahko noč

Ne samo, da ti pošlje sporočilo. Ker rad posluša tvoj glas, te pokliče in ti zaželi lahko noč. Če to postane njegova dnevna rutina, si lahko prepričana, da bi bil presrečen, če bi postala njegovo dekle.

Če tvoj novi srčni izbranec počne več omenjenih stvari, si ga povsem prevzela. Če ga najdeš v vseh postavkah, si lahko prepričana, da si zadela na ljubezenski loteriji in da mu lahko brez skrbi podariš srce.

Avtorica: M.FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)