Začimbe oralnega seksa, za katere si želiš, da bi jih tvoj fant poznal

Namigni mu, naj razširi obzorja.

2.3.2018 ob 2:15

par_micna_ThinkstockPhotos-504101558.jpg

Oralni seks je preprosto čudovit. Če seveda dragi ve, kako se zadevam streže. Ne dvomimo, da te zna pripeljati do srečnega konca, a vendar ni nasvetov, kako dobro še izboljšati, nikoli preveč.

"Oralni seks je vroč in spolno izkušnjo ponese ne novo raven,« je za britansko izdajo Cosmopolitana povedala seksologinja Jessica O’Reilly. "Ne samo, da ti med njim ni treba početi ničesar, kar priznaj, včasih še kako prija, prav tako znatno poveča možnosti, da boš doživela orgazem."

Z njo se strinja spolna terapevtka in psihologinja Rachel Needle ter opozarja, da pa se tudi vanj lahko prikrade rutina. Tej v izogib strokovnjakinji nizata nekaj prijemov, s katerimi moraš seznaniti dragega. Z njihovo pomočjo boš (bosta) uživala še bolj.

Draženje

To je lahko še kako spodbudno. Rachel zato svetuje, da svojemu dragemu namigneš, naj te malo izziva in draži: "Počasen pristop, dotikanje tu, dotikanje tam, spremenjena hitrost stimulacije ter posvečanje pozornosti tudi predelom okoli strateškega mesta, okrepijo napetost, pričakovanje in vzburjenje, kar še poveča končni užitek."

Zaklepanje z ustnicami

"V tem primeru se dragi tvojim sramnim ustnicam približa od strani in jih stisne med svoje ustnice," ponazarja Jessica. Med tem, ko jih stiska, se lahko s konico jezika sprehaja po njihovem utoru. Dražljaji bodo podobni sesanju in bodo v tebi prebudili nekoliko drugačne odzive.

Dvojezična tehnika

Cilj te tehnike je, da ti on s pomočjo prstov pričara občutek, kot bi tvojo intimo raziskovala dva jezika. Ta bo še izrazitejši, če ti bo pred tem prevezal oči, prste navlažil z lubrikantom in z njimi ter jezikom razvajal tvojo vulvo, notranje in zunanje sramne ustnice, ščegetavček ter notranje dele stegen, ki prav tako veljajo za močno erogeno cono.

Žepek

Naj dragi položi dlan na venerin griček in s prsti pritisne na tvoje intimne predele. Počasi naj se z njimi sprehaja po vsej njihovi dolžini in po klitorisu, šele nato naj vključi tudi jezik, s katerim naj te draži skozi njegove razprte prste medtem, ko jih še vedno pritiska na  vagino.

Sesalo

"Če bi rada okusila učinke te tehnike, prosi dragega, naj tvojega ščegetavčka ne stimulira le z jezikom, temveč naj ga tudi sesa," svetuje klinična seksologinja in spolna terapevtka Debra Laino in priporoča, da naj začne nežno, počasi pa lahko poveča moč sesanja in te tedaj, ko si dodobra vzburjena, popelje proti orgazmu.

Poljub sape

Količina dopamina je v telesu višja takrat, ko užitek pričakuješ, kot ko si ga v resnici že deležna. Prav zato je ta tehnika po mnenju O’Reilljeve tako učinkovita. Je super preprosta: naj se tvoje intime sploh ne dotika, temveč naj vanjo le piha toplo sapo. Vključi naj vsa  občutljiva področja: notranje dele stegen, vagino, ščegetavček. Naj se jim čim bolj približa, vendar naj se jih, vsaj na začetku, nikoli ne povsem dotakne.

Nos na delu

Tudi njegov nos je lahko tisti, ki te pripelje do orgazma, zato seksologinja priporoča, naj dragi z njim stimulira  tvoje intimne predele. Če bo ob tem malo zapredel, toliko bolje. Vibracije, ki bodo tako nastale, bodo še okrepile tvoje občutke.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Dario Nožić Serini: Razmišljati moram kot ženska!

V nakupe z vrečko Celine za 500 evrov

VIDEO: Pilates vaje za vitke noge

Zanimiva dejstva, ki jih še niste vedeli o princu Georgu in princesi Charlotte

Je vaša maskara varna? Test razkriva, da jih večina vsebuje kemikalije

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)