Pet koristnih informaciji pred prvim oralnim seksom

Malo šole vedno pride prav.

30.12.2017 ob 8:30

poznati_micna.jpg

Vsaka novost s seboj prinaša nemalo zadrege, dvomov in vprašanj. Tudi oralni seks. Z njim se še nisi srečala, rada pa bi spoznala njegovo moč in dragemu pričarala zadovoljstvo, ki ga, kot je že večkrat ujelo tvoje uho, prinaša. Prepričana si, da zmoreš in o tem ni nobenega dvoma. A preden se s svojimi ustnicami prvič spustiš do njegovega mednožja, je nedvomno dobro spoznati vsaj pet malenkosti o tem odnosu, ki ti bodo pri sami izvedbi v pomoč.

Uporabljaj slino

Kolikor je le mogoče. Te namreč ni nikoli preveč. Misel na to morda ni najbolj privlačna, a vsaka dodatna vlaga bo tebi olajšala zadeve in pripomogla k boljši izkušnji za oba.

Produkta ni treba pogoltniti

Odločitev o tem, ali pogoltniti ali ne, je samo tvoja. Nekdo, ki ti dopoveduje drugače in te prepričuje, da zaključi po njegovo, ni vreden truda.

Ne pozabi na roki

Ustnice in jezik imajo res glavno vlogo, a ne pozabi na roki. Tebi bosta v dobrodošlo pomoč, njemu pa zagotovili še večje zadovoljstvo. Z njima dodatno razvajaj njegov penis, moda in druge erogene cone na njegovem telesu.

Brez panike

Če ne doživi vrhunca po dveh minutah to ne pomeni, da ne uživa. Ravno nasprotno. V kolikor pa zadeva postane prenaporna, si, kot rečeno, pomagaj z rokama.

Ne obremenjuj se z zobmi

Mnoge so prepričane, da lahko z njimi poškodujejo njegovo moškost. A to skoraj ni mogoče. Med oralnim seksom imajo namreč glavno vlogo ustnice in zobje so skriti za njimi. Zato brez skrbi, če pa boš vendarle pregroba, te bo na to nedvomno opozoril.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)