14 dejstev o oralnem seksu, ki vam jih (do danes) nihče ni povedal

Natančneje, o oralnem seksu, v katerem si ti deležna pozornosti.

12.12.2018 ob 5:00

seks_postelja_oralno_ljubezen_zenska_moski.jpg

O oralnem seksu se veliko govori. Upravičeno, saj je ta oblika razvajanja dobrodošla različica spolnega odnosa. Zate in zanj. Včasih z njim njega razvajaš ti, drugič on tebe in prav tedaj, ko je spodaj on, se dogaja marsikaj. Kaj vse, ti ni nihče povedal. Zlasti so ti zamolčali sledečih 14 resnic.

Nekaj o vonju vagine

Le malo možnosti je, da tvoja vagina oddaja neprijeten vonj. Zlasti, če si bila v zadnjih 24 urah pod prho. Diši kot vrtnice? Ne, a takšnega vonja tudi penis nima. Če pa te dragi opozori, da je njen vonj zadnje čase močnejši in nenavaden, obišči  ginekologa. Dobro se je prepričati, da si res zdrava.

Lahko kaj počneš

Ni ti treba zgolj ležati in čakati. Ne samo sprejemljivo, tudi dobrodošlo je, da z rokami razvajaš svoje telo tako, kot ti odgovarja. Ničesar ne boš storila narobe, če boš masirala svoje dojke ali mršila njegove lase.

Tvoja vagina je videti kot vagina

Nesmiselno se je obremenjevati s tem, kako si videti tam spodaj. Zagotovo nisi grda. Tvoja vagina je videti kot vagina in za tvojega dragega je nedvomno čudovita.

Napotki so dobrodošli

Nič ne bo narobe, če mu boš dala kakšen namig. Je pregrob? Prenežen? Ne najde prave točke? Vodi ga, hvaležen ti bo.

Lahko ga tudi pohvališ

Seveda mu brez zadržkov povej in nakaži, kadar je tisto, kar počne, tako čudovito. Naj nadaljuje in naj se ne ustavi.

Morda ne uživaš, ker nima pojma

Drži, oralni seks je tisti, ki ženskam praviloma prinaša največ užitka. A le, če ga on obvlada. V kolikor ga ne, orgazma najbrž ne bo. In to ne pomeni, da je nekaj narobe s teboj temveč, da mora izpopolniti tehniko.

Vse ne prija vsem

Vsaka ženska je drugačna. In kar je prijalo njegovi bivši, morda ne bo prijalo tebi. Torej je na tebi, da mu poveš, da prijemi, ki so do norosti spravili drugo, niso pravi ter na obeh, da skupaj poiščeta tiste, ki so najboljši zate. 

Se mu zdi da predolgo traja?

In se zato naveliča, preden si sploh blizu orgazma? Torej si ne zasluži, da ti greje posteljo. Morda bi ti hitreje prišlo, če bi bil boljši. Sploh pa, kam se mu mudi? Kje mora biti? Vzemi si čas, dragi!

Kaj, če dvomiš sama

Se sprašuješ, če orgazma morda ni zato, ker nisi pri volji? Pozabi na takšne in podobne misli. Vzemi si toliko časa, kot ga potrebuješ. Leži, sprosti se in uživaj. Zaslužiš si.

Lahko namigneš sama

Če se sam nikoli ne spomni, da bi te malo razvajal s svojim jezikom, ga na to napelji sama. Povej, kaj bi rada. Natančno izražanje želja v postelji je za moške še kako seksi. Razen, če ne gre za kakšen zavrt primerek, ki si v tem primeru niti ne zasluži, da bi prišel blizu tvojih intimnih predelov.

Prvič najbrž ne bo prijetno

Bodimo odkriti, gre za del telesa, ki je z biološkega vidika namenjen drugačnim funkcijam. Ob misli na to ti bo vsaj sprva lahko malo neprijetno. A vendar boš zadrego nedvomno kmalu premagala in boš pozabila na misel v smislu: Tvoj obraz je tam, kjer lulam.

Življenje ni film

Prejemanje oralnega seksa na stolu ni tako preprosto, kot je videti v filmih. Na postelji ali na tleh je vedno boljše.

Ne ustraši se njegovih zvokov

Stokanje, mrmranje in podobni zvoki pomenijo le, da uživa. Skoraj tako, kot ti.

Ne ustraši se svojih zvokov

Tudi tvoje telo se bo morda odzvalo z nenavadnimi zvoki. Nič hudega. Preslišita jih in nadaljujta.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: To so štirje položaji, ki jih imajo ženske najraje ali pa Spolnost: ženski orgazem (in skrivnosti povezane z njim)

Priporočamo tudi: V tem delu sveta skupinski seks ni tabu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)