20 dokazov, da si zaslužiš boljši seks (in drugega partnerja)

Življenje je kratko, zato če tole spodaj drži, svojemu partnerju hitro pomahaj v slovo.

11.2.2019 ob 6:50

zenska_moski_postelja.jpg

Zdi se ti, nočeš pa si na glas priznati, da bi bilo tvojega ljubimca najbolje zamenjati z vibratorjem. Če se prepoznaš v kateri od naslednjih postavk, bi to nedvomno morala storiti. Kajti tvoj seks je slab. Zaslužiš si boljše. Pomisli, življenje je (pre)kratko!

Samo pričakuje, v zameno ne da ničesar

Praviloma tedaj, ko sta skupaj v postelji pričakuje, da mu boš privoščila oralni seks. Da bi ti to vrnil, mu ne pride niti na misel. Nekoga razvajati res nudi posebno zadovoljstvo, vendar se vse to še kako spremeni, če je tisti nekdo prelen, da bi ti pričaral enake užitke.


Razpon med številom vajinih orgazmov je velik

On ga doživi vsakič, ti skoraj nikoli. To pomeni, da živi v zmotnem prepričanju, da se pri seksu vse vrti okoli njegovih vrhuncev, tvoji pri tem ne štejejo. Torej že sama dobro veš, da je druženje z vibratorjem prijetnejše, kot zabava z njim.


Ne vzame si časa

Potem, ko se pet minut trudi, da bi te popeljal do ekstaze in njegov trud ni poplačan si dovoli pripomniti, da s teboj nekaj ni v najlepšem redu. Ne pusti se prepričati, da je temu tako. Drži pa, da je nekaj narobe z njim, saj se še kako zna potruditi, da se ob njem počutiš slabo in ti vceplja misel, da si prenaporna in prezahtevna.


Ko doživi orgazem, se seks konča

Resno? In še vedno verjameš, da ne moreš dobiti boljšega? Nekoga, ki mu bo jasno, da se seks konča tedaj, ko sta zadovoljena in zadovoljna oba?


Je lenoba brez primere

On samo lepo leži in pričakuje, da ga boš zajahala, se niže spustila z ustnicami ali kako drugače poskrbela zanj, kaj je to predigra pa nima pojma. Znova: raje vzemi v roke nekaj na baterije.


Komentira tvojo intimno pričesko

Ali poraščene noge. Ne more molčati, kadar opazi, da si pač nisi uredila intime. In ne pobrila nog. Njemu se to ne zdi sprejemljivo. To, da je on ves kosmat, to je druga zgodba. Kajti v njegovem svetu za te zadeve skrbijo le ženske. Moškim tega ni treba. Tvoje nelagodje ne sme biti drugim vir užitka. In če se on ni pripravljen ukvarjati s svojo poraščeno intimo, se tudi tebi ni treba s tvojo.


Eksplodira brez opozorila

In to v tvoja usta, na tvoje dojke, na tvoj obraz. V kolikor on tvoj izzliv pobliže spozna, pa je cela drama. Saj ne, da bi te do njega lahko pripravil, pa vendar …


Zavrača zaščito

Skuša te prepričati, da je kondom povsem odveč. Ne. Niti pod razno. Če bi v to rad prepričal tebe, kdo ve, kolikokrat je že bil uspešen.


Noče pri tebi prespati

Ker ga je strah obveze in si zanj le naključna zabava. Če s tem nimaš težav, naj mu bo. V kolikor bi rada kaj več, mu za vselej pokaži vrata.


Nate se spomni le, kadar je opit

Tedaj zazvoni telefon in s pijanim glasom zamomlja, kako te pogreša. Če se to dogaja pogosto in celo med tednom, ignoriraj njegove klice. Konec koncev nad izvedbo, če do nje sploh pride, ne moreš biti ravno navdušena.


Pričakuje da boš za vedno, ko bo za on

In kadar bi ti, ima on drugo delo, pa čeprav je to zrenje v zaslon ekrana.


Nikoli te ne povpraša, kako si

Ne kar tako: "Kakšen je bil tvoj dan?" In ne potem, ko v postelji reče zadnjo besedo: "Ti je bilo lepo?" Ker ga to ne zanima. Zanj si samo golo telo. Ti pa veš, da si veliko več od tega.


Zate se ne trudi, pričakuje pa, da se boš zanj trudila ti

Gre na tek ali v telovadnico, se preznojen vrne in pričakuje vroč seks. Pred prho. Seveda njemu na misel ne bi prišlo, da bi si te vzel potem, ko pokosiš travo in se preznojena vrneš z vrta.


Nemaren je

Nekako se ti zdi, da rjuh res že dolgo ni opral. Hkrati še pripomni, da ima rad temnejšo posteljnino, saj se na njej skrijejo vsi madeži.


Z besedami te pogosto užali

Njegove izjave so pogosto v smislu: "Zakaj imaš lase vedno spete v čop? Kakšno perilo pa imaš? Je tisti čas v mesecu?" Verjemi, tega ti res ni treba prenašati ne glede na to, kakšne so tvoje spodnje hlačke ali pričeska.


O ženski anatomiji nima pojma

Kje je klitoris, se mu ne sanja, niti nima nobenega namena, da bi to odkril. Prav tako ga ne zanima, kje vse so na ženskem telesu erogene cone. In ker jih ne pozna, jih ne more koristno uporabiti, kam to vodi, pa že veš.


Misli samo nase

Če bi ti rada z vsem skupaj končala preden on doživi zaključek, pričakuje, da ga boš do orgazma popeljala z usti. To, da ima okus po vagini, kondomu ali da bi ti samo spala, ga prav nič ne zanima. On vendar pričakuje tisto, kar misli, da mu pripada.


Ne odneha in ne odneha

Vedno znova namiguje in te prepričuje v analni seks, v trojčka, v seks med menstruacijo ali v druge oblike spolnosti, za katere si mu že neštetokrat povedala, da nisi za. Ne samo, da te ne posluša in da ne upošteva tvojega mnenja, s tem prav tako dokazuje, da je njegov cilj in namen en in edini: nabrati čim več izkušenj. Po možnosti s čim več kandidatkami.


Nikoli te malo ne pocrklja

Ko se zadeve končajo, se obrne na svojo stran. Čim dlje od tebe. Čustvena intima je torej zanj španska vas.


Komplimenti so mu tuji

Raje bi na roke opral svoje umazane rjuhe, kot ti povedal, da si lepa. Nikoli ti ne reče, da si zapeljiva, da je ponosen nate in da odlično kuhaš. Nič. Kot da tega ne opazi. Seveda pričakuje od tebe vso ljubezen, odobravanje, podporo in odličen seks. Resno?

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: O seksu za eno noč: iskrene izpovedi moških in žensk ali pa Pet obveznih dejanj po seksu

Priporočamo tudi: To so leta, ko največ ljudi vara


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)