13 žensk o občutkih, ki jih prevzemajo med analingusom

Morda te bodo njihove izkušnje prepričale, da boš razširila obzorja.

5.1.2018 ob 12:45

fant_micna.jpg

Oralni seks že dobro poznaš. In tedaj, ko se tvoj dragi z jezikom sprehaja po tvojem mednožju, neizmerno uživaš. Kaj pa analingus? Gre za oralno stimulacijo anusa, spolno prakso, ki sicer ni tako pogosta (ali se o njej vsaj tako pogosto ne govori), in ki prinaša različne občutke.

Od pozitivnih do manj prijetnih. Vsaj, če gre verjeti sledečim damam, ki so odkrito spregovorile o tem, kaj občutijo med to vrsto spolnega odnosa. Takole so povedale za britansko izdajo Cosmopolitana.

Nič posebnega

"Zame ni nič posebnega, a vzburja me dejstvo, da fanta moja zadnja plat povsem prevzame, kar je opaziti tudi potem, ko pride na vrsto penetracija." Shelly, 27 let.

Čudovito

"Lahko rečem samo eno besedo: čudovito. Res je, ni tako intenziven kot oralni seks, a zagotavlja povsem drugačne, nič manj prijetne občutke." Ashley, 25 let.

Lahko bi živela brez njega

"Soprog ima brado in vedno me tam spodaj nekoliko praska in žgečka. Občutki so dobri, a ne tako posebni, kot med oralnim seksom. Nič ne bi pogrešala, če ga nikoli ne bi bila deležna, a on vedno, ko me tako razvaja, doživi izjemno erekcijo. Nanj torej vpliva pozitivno in zato je dobrodošel tudi zame." Mary, 28 let.

Popolno sprejemanje

"Meni osebno je zelo všeč. Tam je veliko živčnih končičev, katerih stimulacija odpira nove dimenzije seksa. Poleg tega gre za zelo oseben in intimen odnos, s katerim mi fant sporoča, da popolnoma sprejema čisto vsak delček mojega telesa." Betty , 27 let.

Enkratna izkušnja

"Samo enkrat sem ga bila deležna. S tedanjim fantom sva se igrala v postelji, začel mi je masirati zadnjico in želel si je iti še dlje. V tistem, kar je počel, je bil več kot odločen. Uporabljal je ustnice, jezik, prste, poljube. Na analni seks ni namigoval, kar mi je bilo prav tako všeč, kajti nisem ravno pristašica te oblike odnosa. Občutki so bili tako presenetljivi, da se bojim vse skupaj ponoviti z nekom drugim, saj me je strah, da bom razočarana." Manddy, 25 let.

Mešani občutki

"Enkrat in edinkrat, ko sem ga okusila, sem se počutila odlično, hkrati pa sem bila živčna. Ves čas sem se namreč spraševala, če on v tem, kar počne, sploh lahko uživa." Brenda, 27 let.

Kot hladen tuš

"Skupaj sva se oprhala in pripravila na samo dejanje, a ko se je z ustnicami začel dotikati mojega anusa, me je vse minilo. To ni zame. Mislim, da je na telesu veliko drugih kotičkov, ki si zaslužijo več pozornosti." Kelly, 25 let.

Ne maram ga

"V resnici imam občutek, kot bi se polž skušal prebiti v mojo zadnjico. Ni mi všeč." Tea, 30 let.

Zame je čudovit

"Lahko rečem, da meni prinaša izjemne občutke. Intenzivnejše, kot seks ali kot oralni seks. Z bivšim sva se o njem veliko pogovarjala, preden sva ga vključila v najine igrice. Sprva sem bila prepričana, da je nekaj ostudnega. A ko sva vse skupaj prestavila iz teorije v prakso, sem bila prijetno presenečena. Bil je nežen in počasen, ni se osredotočal zgolj na anus temveč na celo zadnjico in občutila sem, kako se na telesu sproščajo mišice, za katere sploh nisem vedela, da obstajajo. Od tedaj ga redno umeščam v posteljne igrice in obožujem ga." Linda, 27 let.

Vroče, vroče

"Zelo spodbudna zadeva. Tista, ki obožuje oralni seks, bi ga nedvomno morala okusiti na svoji koži. Malce spremembe prija tudi tam spodaj. Ne pozabita pa na higieno. Prej in potem." Molly, 30 let.

Obožujem ga

"Tako dober je. Želim si le, da bi bilo v novi zvezi manj neprijetnosti in zadrege, ko gre za to obliko odnosa. Če ga še niste okusili, mu dajte priložnost. Izgubiti ne morete ničesar." Shelly, 29 let.

Dolgčas

"Na tem področju nisem prav posebej občutljiva, zato je zame takšen odnos dolgočasen. Vem pa, da dragi uživa, ko me razvaja in sama preprosto potrpim. Konec koncev on jezik polaga na dokaj nenavadna področja mojega telesa in nočem ga razočarati s pravo resnico. Si pa vedno, ko se pripravlja nanj mislim: oh, ne že spet." Ashley, 30 let.

Spominja me na masažo

"V resnici prinaša prijetne, tople in mokre občutke. Sama sicer nisem najbolj navdušena nad njim, a ob dejstvu, da soprog uživa, me prevzame samozavest in se tako vzburim, da imava na koncu korist od njega oba." Kendra, 29 let.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Deset sanjskih destinacij za leto 2018

Toliko bi morala vaditi, da bi pokurila vse kalorije prazničnih dobrot

20 stvari, s katerimi moraš prenehati do 30. leta starosti

11 razlogov za presneto suho kožo

Trije odlični feng šuj nasveti

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)