Njegova najlepša dejanja, ki potrjujejo ljubezen

Več kot besede, povedo njegova dejanja.

10.10.2016 ob 2:00

par_shutterstock_222189325.jpg

Me ljubi dovolj? Tako kot ljubim jaz njega? Se pogosto zalotite, kako razmišljate o tem? Ne le besede, njegova dejanja še jasneje kažejo njegove resnične občutke. Če sledečega ne počne, vas bo odgovor na vaše vprašanje razočaral. In na drugi strani, če ga v dejanjih prepoznate, so vsi dvomi odveč.

Več nasvetov o razmerju najdete na Facebooku.

Vam pove, da ste lepi

V njegovih očeh bi morali biti najlepši in to bi vam moral tudi povedati. Pa naj uporabi besedo seksi, zapeljiva, čudovita ali katero koli drugo, s katero izraža, kako privlačni ste zanj. Morda tega res ne pove vsak dan, a če meni, da ste lepi, se bo zagotovo potrudil, da boste to kar najpogosteje slišali.

Za vas odpira vrata

Kavalir je kavalir. Ne glede na to, katero leto pišemo. Če on za vas odpira vrata, vam odmakne stol ali pridrži jopico, s katero hočete pregnati hlad, s tem nakazuje, da vas ceni in da se mu ni težko truditi, da bi vam bilo v njegovi družbi prijetno.

Podpira vaše sanje

Vseeno je, ali sanjate o tem, da boste nekoč uspešna pevka, igralka, podjetnica ali dobra mama, v vaših sanjah bi vas moral podpirati in jih ne zasmehovati ali vas zaradi njih celo poniževati. Prav tako bi vam moral v trudu, da bi jih dosegli, stati ob strani in vam pomagati po svojih najboljših močeh.

Druži se z vašimi prijateljicami

Morda mu res niso najbolj všeč, a tudi vam niso pri srcu vsi njegovi prijatelj. Ključno je, da ne zavrača druženja z njimi. Res ga ne gre v njihovo družbo vabiti tako pogosto, kot se z njimi pomenjkujete sami, a občasno bi se vam moral brez zavijanja z očmi pridružiti na zabavi, kavi ali pohajkovanju po naravi. Ne, da bi za to kar koli pričakoval v zameno. Skozi druženje z vašimi prijateljicami namreč spoznava vaš pravi jaz.

Se trudi z vašo družino

Če se vedno spretno izgone večerji z vašo družino, vas nedvomno ne ljubi dovolj. Prav pripravljenost na preživljane časa z njo je namreč še en pokazatelj njegovih resničnih čustev. V kolikor vašega očeta, mamo, brate, sestre in drugo sorodstvo zaničuje in jih ne spoštuje, v bistvu zaničuje vas.

Sprejema vaše predloge za zmenke

Kompromisi naj se začno že na samem začetku. Če je pripravljen sprejemati vaše predloge za zmenke in jih ne zavrača v prepričanju, da so njegove ideje vedno boljše, nakazuje, da vas ljubi, spoštuje ter ceni vaše mnenje.

Vas poljubi vsak dan

To bi moralo biti samo po sebi umevno. Bežni ali strastni poljubi vsak dan, večkrat na dan, kar tako, ker vas ima rad. Jasen pokazatelj resne in trdne ljubezni ter več kot odkritih pozitivnih čustev.

Skrbi za vas, ko se ne počutite najbolje

Morda vas je ujel hud prehlad, morda gripa ali vas v posteljo položilo kaj drugega. Nekdo, ki vas ljubi, bo tedaj skrbel za vas, vam kuhal juhe in čaje ter se trudil, da boste imeli na voljo vse za čim boljše počutje in kar najhitrejše okrevanje.

Se prepira z vami

Čeprav se sliši nenavadno, so tudi prepiri del razmerja in en od načinov za opozarjanje ne težave ter za reševanje teh. Spori nakazujejo, da mu je v resnici mar in če se tedaj, ko se v nečem ne strinja z vami, raje umakne, se za odnos in s tem za vas, ni pripravljen truditi.

Vas spoštuje

Povsem jasno je: če vas zaničuje, ponižuje in se do vas obnaša grdo, vas ne ljubi in vas nikoli ne bo. Medsebojno spoštovanje je temelj vsakega dobrega odnosa.

Moški, ki goji iskrena in pozitivna čustva, vse to počne brez vprašanja, zakaj. Kajti odgovor nanj mu je prav dobro znan.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)