Šest najlepših ljubezenskih izpovedi

Slišati jih želi vsaka punca.

10.8.2016 ob 10:00

ljubezen_shutterstock_221010295.jpg

Res imata besedici ljubim te veliko moč in potrjujeta ljubezen, budita upanje ter prinašata zagotovilo, da ima nekdo v srcu drugega prav posebno mesto. A obstajajo izjave, ki so močnejše od omenjene izpovedi. Poglejte, katere bi vsaka ženska rada večkrat slišala in kakšen pomen skrivajo globoko v sebi.

Več dejstev o intimi poiščite na Facebooku

Odpustil ti bom

Karkoli: nepremišljeno izgovorjene besede po napornem dnevu, situacije, v katerih si me nenamerno prizadela, odpustil ti bom velike in manjše napake.

Žrtvoval se bom zate

Žrtvoval bom čas za stvari, ki jih rada počneš, ostal bom ob tebi, ko ti bo hudo, zate bom storil nekaj lepega tedaj, ko boš potrebovala mojo podporo ne glede na to, čemu se bom zato moral odreči.

Spoštoval te bom

Zaradi vsega, kar si. Spoštoval bom tvoje mišljenje, pogled na svet, osebnost, spoštoval bom tvoje sanje in želje.

Podpiral te bom

Stal bom ob tebi, name se boš vedno lahko zanesla, kadar boš padla, ti bom pomagal vstati in korakati naprej po najini skupni poti.

Varoval te bom

Varoval bom tebe in najino ljubezen, ščitil te bom pred tistimi, ki ti hočejo škodovati, bom tvoje zatočišče in varen pristan, vedno bom tisti, ki mu boš lahko zaupala.

Vedno bom srečen, ker si z menoj

In ti to vsak dan znova pokazal ter poskrbel, da boš ob meni zaradi mojega spoštovanja, podpore in razumevanja srečna tudi ti.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)