Neobičajna spolna praksa ali kakšen je italijanski seks

Obstaja prav posebna oblika intimnega akta, poimenovana po naših sosedih.

16.4.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Neobičajna spolna praksa ali kakšen je italijanski seks

Različne osebe, različna zadovoljstva bi lahko rekli. In ko gre za posteljne radosti, ni nič drugače. Medtem ko imajo nekateri radi dolgo predigro, drugi radi hitro začnejo in končajo, eni so celo življenje zvesti in predani, drugi letajo s cveta na cvet, eni prisegajo na rutino, drugi vselej iščejo nekaj novega in še bi lahko naštevali.

Je že tako, da v seksu lahko vsak najde tisto, kar mu odgovarja in da so vedno odprte poti za nove prijeme in izkušnje. Eno takšnih omogoča spoznavanje s tako imenovanim italijanskim seksom.

Kakšen je?

Takole odgovarja Miss7:  Gre za spolno prakso, ki je morda malce nenavadna in zagotovo nad njo vsi ne bodo navdušeni. Kajti moški med njo ne penetrira v vagino drage, temveč svoj organ potisne pod njeno pazduho in v tem položaju posnema gibe akta dokler ne doživi srečnega konca.

Ona lahko spreminja pritisk roke ob telo in tako določa intenziteto dejanja, ritem in hitrost penetracije pa sta njegova izbira.

Skratka, zadeva je daleč od običajnega seksa, če se boste pobliže spoznali z njo ali ne, je seveda vaša odločitev. V kolikor boste stopili na to pot pa je dobro upoštevati preprost nasvet: lubkrikant vsekakor ne bo odveč.

Preberite še: Pet napak pri uporabi erotičnih igračk (opozarja seksologinja)

Morda vas zanima tudi: Odgovori na večno vprašanje: kaj je obvezno za dober seks


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)