Najboljši seks sem doživela … z žensko (osebna izpoved)

Seksi izpoved, ki dokazuje, da v življenju hitro pride do nepričakovanega preobrata.

22.11.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Najboljši seks sem doživela … z žensko (osebna izpoved)

Da življenje včasih pripravi presenečenje tam, kjer najmanj pričakujemo dokazuje izpoved, ki jo je britanskemu Cosmpolitanu zaupala Alex. Zadeve na službeni zabavi so se odvile povsem v nasprotju z njenimi pričakovanji, a kot pravi, je za izkušnjo, po zaslugi katere je bila deležna najboljšega seksa, več kot hvaležna.

"S Claire sem se vedno dobro razumela. Kadarkoli sem kot zunanja sodelavka podjetja, v katerem je bila zaposlena, delala z njo v isti pisarni, sva sedeli ena nasproti druge, tako da sva si večkrat izmenjevali poglede in delili šale.

Bila je lepa, visoka, z lepimi oblinami, čudovitimi lasmi in vselej lepo naličenimi očmi. Čeprav sem sebe dojemala kot heteroseksualko in sem seksualne izkušnje osvajala z moškimi, me je na njej nekaj privlačilo. Zdela se mi je seksi in večkrat sem sanjarila o tem, da jo poljubljam. Vedela sem, da jo zanimajo pripadniki nasprotnega spola, zato sem se sprijaznila s tem, da bodo poljubi z njo ostali le v mojih fantazijah.

Nekega večera je podjetje priredilo zabavo v počastitev vseh, ki so doprinašali k poslovnemu uspehu. S Claire sva se je udeležili skupaj, se zabavali, plesali, pili in se spogledovali. Vedno je našla priložnost za dotike: popravljala mi je lase, obrisala razmazano ličilo, me večkrat prijela za roko. Njena pozornost mi je prijala in ko mi je predlagala, da bi se s taksijem skupaj odpeljali na zabavo po zabavi, sem se takoj strinjala.

 

Ko je avto speljal, sem v svojih laseh začudila njeno roko, na mojih ustnicah pa njene. Z jezikom mi je razprla ustnice in moje telo se je na njeno početje odzvalo nagonsko. Niti v sanjah si nisem predstavljala tolikšne kemije.

Njena koža je bila mehka, dišala je po kokosu. Že samo misel na to me je vzburila. V resnici sem samo sebe presenetila. Bilo je presenetljivo, a nenavadno domače in neizogibno.

Spremenili sva načrte, se peljali do njenega stanovanja in ko sva planili vanj, sva druga z druge strgali oblačila ter zašli v spalnico. Potisnila me je na posteljo, poljubljala je moje ustnice, ušesa, vrat, se mehko, počasi približala mojim dojkam, z jezikom spretno razvajala bradavičke, mršila sem njene lase in privzdigovala boke. Bila sem tako vzburjena, da sem komaj obvladovala pričakovanje.

Nekaj je drugačnega v dotikanju ženskega telesa. Tako mehko in voljno je.

Počasi se je pomikala nižje po mojem telesu, me poljubljala, grizljala in božala mojo polt, slekla mi je spodnje hlačke, jih vrgla na tla in z rokami počasi začela razvajati moja stegna.

Ko se je končno dotaknila ščegetavčka, je bil njen dotik nežen, pozoren in popoln. Skoraj bi zakričala od naslade. Nato je njene prste zamenjal jezik in doživela sem najboljši oralni seks v življenju. Z jezikom me je razvajala čutno, strastno in prišlo mi je skoraj takoj. Orgazem je bil močan in glasen, mislim, da sem zbudila celo sosesko.

Seveda sem ji uslugo vrnila in ugotovila, da so njeni vzdihi in stoki zame najmočnejši afrodiziak. Nekaj je drugačnega v dotikanju ženskega telesa. Tako mehko in voljno je. Čeprav tega nikoli prej nisem počela, sem nagonsko vedela, kje se je dotikati in kam jo poljubljati.

Naslednje jutro sva se poslovili z obljubo, da bova to ohranili zase. Ne bo se več ponovilo. Ni se, a kadarkoli sva od tedaj delali skupaj in so moje oči ujele njen pogled, sva si vselej namenili tudi skrivnosten nasmeh."

Priporočamo v branje: Mehičana ustvarila vegansko usnje iz kaktusa, uporablja ga tudi slovenska oblikovalka 

Preberite še: Najboljši seks sem doživela s … fantovim najboljšim prijateljem (osebna izpoved)

Morda vas zanima tudi: Kako je zmenek z več kot deset let mlajšim moškim spremenil moje življenje (osebna izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)