Z dragim sva storila to in tako izboljšala najino spolno življenje (resnična izpoved)

Dokaz, da za nekatere stvari v spalnici ni prostora.

7.11.2019 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Z dragim sva storila to in tako izboljšala najino spolno življenje (resnična izpoved)

Obstaja veliko nasvetov, kako izboljšati spolno življenje. Najboljši pa so tisti, ki izhajajo iz osebnih izkušenj. Zato so na portalu Pop Sugar objavili izpoved Amande, ki je takole pojasnila, kako sta z zaročencem zgolj z eno malenkostjo poskrbela za boljši seks:

"Nekdaj so govorili, da je spalnica namenjena dvojemu: spanju in seksu. Sama bi temu dodala, da je to prostor, v katerem se vsak lahko posveti samo sebi, kajti od nekdaj sem uživala v poležavanju v mehkih rjuhah, v postelji brala, pisala, meditirala in še bi lahko naštevala prijetna dejanja v dišeči posteljnini.

Moj zaročenec bi zagotovo dejal, da bi na ta seznam morala vključiti tudi zajtrk v postelji, saj drug drugega včasih presenetiva s sveže pečeno omleto ter dišečo kavo.

Sva pa v najini zvezi odkrila tudi tisto, kar v spalnico definitivno ne sodi. In to so družabni mediji. V bistvu imava sklenjen dogovor, ki se ga oba dosledno drživa: elektronske napravice nimajo v njej česa iskati.

Ko sva zaživela skupaj, sva bila več kot navdušena nad tem, da imava dom in drug drugega. V najini spalnici je bilo super živahno. Brez napravic. Nikoli ne bom pozabila občutkov, ki sem jih bila deležna takrat. Sčasoma pa sva postala drug ob drugem bolj domača, sproščena. Kar seveda ni slabo. Vznemirjenje zaradi novega načina življenja je minilo, a postala sva drug drugemu bolj predana in tesneje povezana. Skratka, preživela sva fazo medenih tednov, postala trdno močna kot par, a to je prineslo tudi negativno plat: v najino posteljo so se prikradle elektronske naprave.

 

Prebiranje pošte, odgovarjanje na sporočila, deljenje objav in podobno je postalo nekaj čisto običajnega. Kmalu sva zvečer, namesto, da bi posegla en po drugemu, posegla po najinih telefonih. Na naju je deloval učinek domin: ko je v roke vzel telefon en, je to takoj storil še drugi.

Zaročenec je bil tisti, ki je prepoznal, da to ni najbolj pametno početje. Zame je to prineslo spoznanje, da živim v nasprotju s svojimi načeli. Kajti nikoli nisem hotela z nikomer deliti najine postelje, a počela sem prav to. Z branjem novičk, s pregledovanjem Instagrama in s prebiranjem mailov sem vanjo vsak večer spustila ogromno ljudi. In v njej je nenadoma nastala velika gneča.

Saj ne, da bi potrebovala dogovor, da bi ohranjala intimo, a verjamem, da je razmerje živ organizem, za katerega je treba skrbeti, ga hraniti in negovati, kajti le tako se lahko razvija in ohrani.

Zato sva sklenila dogovor, da naprav ne bova nosila v spalnico. Če mora kateri od naju delati pozno zvečer, ostane v dnevni sobi. Neodgovorjena sporočila in maili lahko počakajo do jutra. Spalnica pa je namenjena samo nama.

In veste kaj? Brez modre svetlobe (ki je mimogrede slaba tudi za spanec), je v najini postelji znova postalo tako živahno, kot je bilo tedaj, ko sva se preselila pod isto streho."

Preberite še: Najboljše seksi presenečenje (moški razkrivajo, s čim so jih najbolj presenetile njihove drage)

Morda vas zanima tudi: 8 korakov, kako lahko svojo spalnico spremenimo v sobo za erotične užitke


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)