Osem najboljših položajev za hitri seks

Ker včasih ni priložnosti ali časa za daljšo seanso, je dobro poznati nekaj napotkov za najboljši hitri seks.

30.11.2020 ob 9:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Osem najboljših položajev za hitri seks

Romantičen seks je seveda čuten, nežen ter zato prijeten, a včasih preprosto ne moreta čakati. Četudi se v teh dneh zdi, da imamo ogromno časa, pa nam vse obveznosti (delo od doma, gospodinjenje, šolanje ...) dokazujejo, da dnevi bežijo čisto prehitro. Neredki priznavajo, da nimajo časa zase, kaj šele za partnerja. Tedaj je več kot dobrodošel seks na hitro.

"Hitri seks igra v spolnem življenju para pomembno vlogo, saj ga prežemata močan erotični naboj in čista strast," prednosti te oblike intimnega akta za Women's Health izpostavlja spolni terapevt Ian Kerner.

Z njim se strinja spolna terapevtka Jessica O’Reilly, ki navaja, da je z njim med drugim mogoče poskrbeti, da je seks pogosteje na dnevnem redu, hkrati je bolj vznemirljiv, kot počasen in romantičen akt. Zlasti, če do njega pride nekje, kjer naj se ne bi zgodil.

Nasvete, kako ga maksimalno izkoristiti ponuja Kerner:

Poskrbite za dodatno vlago

Ker žensko telo za vzburjenje potrebuje več časa, kot moško, je dober lubrikant po priporočilih Kernerja vedno dobrodošla pomoč.

Izkoristite vibracije

Zgodi se, da je ženska lahko med hitrim seksom prikrajšana za orgazem. V kolikor do tega pride, v svojo igrico vključite vibrator in poskrbite, da bosta oba zaključila v stilu ter po pričakovanjih.

 

Uporabite domišljijo

Prava miselna stimulacija je predpogoj za odličen hitri seks. Zato si namesto izvzete predigre zamislite vroč prizor, ki bi ga radi izživeli, v mislih podoživite spolno fantazijo ali vroče ideje med šepetom na uho zaupajte partnerju. Psihična stimulacija igra pri tej obliki spolnega akta neprecenljivo vlogo.

Ne zanašajte se zgolj na penetracijo

Oralni seks ali položaj 69 sta odlična popestritev spolnosti in lahko nadomestita penetracijo. Tudi ali zlasti pri hitrem seksu.

Izberite pravo pozo

Obstaja kar nekaj takšnih, ki pri akciji na brzino pridejo prav. In dobro jih je poznati, kajti nikoli se ne ve …

Hitra rešitev

Kako jo izvesti? Ona stoji pred njim in se globoko prikloni. Z rokami se lahko opre ob kolena ali ob pohištvo. On vstopa od zadaj, jo drži za boke ali z eno roko stimulira njen klitoris.

Zakaj je dobra? Ker jo lahko hitro izpeljeta kjerkoli in kadarkoli, ker je med njo stimulirana G točka in ker si lahko do orgazma pomagate tudi z rokami.

 

Balerina

Kako jo izvesti? Stojita tako, da sta obrnjena en proti drugemu. Ona eno nogo dvigne in jo ovije okoli njegovega boka.

Zakaj je dobra? Tesen prostor ne bo predstavljal ovire. Hkrati lahko on, če ji zmanjka moči, pridrži njeno nogo in nekoliko olajša zadeve.

Ljubezenski prestol

Kako jo izvesti? Vse, kar mora storiti ona je, usesti se na stol in razširiti noge. On poklekne med njiju in jo z ustnicami pripelje do orgazma.

Zakaj je čudovita? V njej bo zagotovo deležna velikega O-ja. Brez pretiranega napora.

Dvigalo

Kako jo izvesti? V tem položaju je na vrsti za okušanje užitkov on. Stoji pred njo, ona pa se pred njim spusti na kolena in ga z ustnicami pripelje do orgazma.

Zakaj je dobra? Potem, ko on do orgazma v prejšnjem položaju pripelje njo, mu lahko ona povrne v enaki meri.

Vroči stol

Kako jo izvesti? On sedi na stolu, na postelji ali kavču, ona pa se mu v njegovo naročje namesti tako, da mu kaže hrbet.

Zakaj je dobra? Ker jo lahko izkoristita domala povsod in ker zagotovo zaradi erotičnega naboja pripelje do pričakovanega rezultata, hkrati si med njo lahko ona draži njen, za užitek ključni organ.

Stopnišče do nebes

Kako jo izvesti? Stopnišče je lahko še kako primeren kraj za hiter, poreden seks. On sedi na stopnici, ona se usede na njegovega korenjaka in se pripelje do vrhunca. Če ima stopnišče ograjo, ki služi kot dodatna opora, toliko bolje.

 

Zakaj je čudovita? Gre za različico vročega stola. Le da svoje doda še neprimerna lokacija, ki še kako začini zadeve.

Jekleni chef

Kako jo izvesti? V kuhinji, kjer ima glavno besedo chef, ona sedi na putu ali mizi, on stoji med njenimi nogami, ki mu jih ona ovije okoli bokov in se tako peljeta proti orgazmu.

Zakaj je dobra? Drugačna lokacija, drugačna poza, drugačen pristop in dokaj udoben položaj so tisti, ki govorijo temu položaju v prid.

Obrnjena kavbojka

Kako jo izvesti? On leži, ona je na njemu nameščena tako, da mu kaže hrbet in se v položaju, podobnem kavbojki, pripelje do orgazma.

Zakaj je dobra? Kavbojka je poza, ki njej omogoča popoln nadzor nad kotom in hitrostjo penetracije, hkrati lahko s ščegetavčkom pritiska ob njegovo telo in izkoristi vse, kar ji prinaša najboljšega.

Preberite še: Pet spolnih praks, ki jih v morate poskusiti (in šest precenjenih)

Morda vas zanima tudi: Kako po obdobju medenih tednov ohraniti strast (nasveti parov)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)