Devet dejstev o razvajanju dojk, ki bi jih moški morali poznati

Dame vsem moškim polagajo na srce nekaj neprecenljivih dejstev o razvajanju dojk.

1.11.2020 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Devet dejstev o razvajanju dojk, ki bi jih moški morali poznati

Če moški kaj obožujejo bolj od intimnih organov, so to dojke, že stoletja cenjen del ženskega telesa z močno seksualno in erotično noto.

To so razlogi, da jim med seksi igricami posvečajo veliko pozornosti, ki pa ni vselej prava. Zato so ženske navedle nekaj neprecenljivih dejstev o igranju z njimi. Naj bodo vsem moškim v poduk.

Prepričajte se, ali je njej stimulacija dojk sploh všeč

Praviloma so dojke močna erogena cona. Praviloma, kajti dejstvo je, da so pri vsakem pravilu tudi izjeme. Zato se, preden se posvetite vam ljubemu delu njenega telesa prepričajte ali ji stimulacija tega sploh odgovarja ali pri njej poveča vzburjenje ali morda celo ne mara, da dojkam posvečate pretirano pozornost.

To ne pomeni, da se morate odpovedati nečemu, kar je všeč vam, pomeni pa, da poiščita kompromis, ob katerem bosta uživala oba.

Ne skočite takoj nanje

Morda je igranje z dojkami v vaših očeh predigra, a preden se osredotočite nanje, ji privoščite malo masaže ramen in hrbta. Zlasti, če je njeno oprsje veliko in težko, ji boste s tem po napornem dnevu zagotovili olajšanje in ji pokazali, da ne mislite le nase, za kar vam bo zagotovo hvaležna.

 

Bodite nežni z njimi

Masaža dojk pri večini pripadnic nežnejšega spola prebudi prijetne občutke, a pozor, nikar ne bodite z njimi pregrobi. Kajti zlasti v tistih dneh so dojke posebej občutljive in močni pritiski prej pripeljejo do bolečnine, kot do užitka.

Vedite, da velikost dojk ne vpliva na užitek

Velikost dekolteja ne vpliva na to, koliko užitka stimulacija oprsja prinaša lastnici. Zato tudi, če se ne ponaša z bujnim, ne pozabite nanj.

Bodite pozorni na to, kako jih razvaja sama

Da vzajemna masturbacija še kako oplemeniti spolno življenje para, je že dobro znano dejstvo. In kadar se ji predajata opazujte, kako med njo ona razvaja svoje dojke. Ter osvojeno znanje uporabite tedaj, ko boste v igri vi.

Ne omejujte se na bradavice

Bradavičke so res najobčutljivejši del ženskega oprsja, a ne osredotočajte se zgolj nanje. Tudi druge površine so namreč prepredene s številnimi živčnimi končiči in zato so domala cele dojke velika erogena cona.

Pozabite na agresijo (razen, če zanjo prosi)

Ne predvidevajte, da vaša draga obožuje, ko na njenih bradavičkah ustvarjate vakuum. Preveč grobi prijemi, kamor sodijo tudi grizenje, ščipanje in podobni, so lahko zelo boleči.

Ne obremenjujte se preveč z nabreklostjo bradavičk

Bradavičke se včasih obnašajo po svoje. Zato, če jih razvajate, one pa se ne odzovejo z nabreklostjo, ne predvidevajte, da ji tisto, kar počnete ni všeč.

Ne obremenjujte se s tem, kako vam gre

Večina žensk je navdušenih ob dejstvu, da se njihov dragi povsem posveti predigri in z veseljem opazuje, kako razvajanje njihovega telesa spodbudno vpliva tudi nanj.

Sesanje, masiranje in gnetenje dojk so pri tem v večini primerov prava pot, ne glede na vse pa se ne obremenjujte (preveč) s tem, kako dobri ste. Sledite sebi, sledite njenim odzivom in upoštevajte zgoraj navedene napotke, najverjetneje je ne boste razočarali.

Povzeto po Your tango.

Preberite še: Ne le geni, vse to vpliva na velikost dojk

Morda vas zanima tudi: Deset oblik prsnih bradavic in kaj je skupno vsem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)