Najboljše seksi presenečenje (moški razkrivajo, s čim so jih najbolj presenetile njihove drage)

Da se v spalnico in življenje na sploh ne bi prikradla rutina je dobro vedeti, kako poskrbet za seksi presenečenja, ki bodo nedvomno dosegla svoj namen.

5.7.2019 ob 4:00

zenska_seksi_perilo_micna.jpg

Le kdo ne mara presenečenj. Lepih, da ne bo pomote. Te so dobrodošli tudi v seksualnem smislu.

Če bi radi svojega dragega prijetno presenetili, nimate pa nobene prave ideje, poglejte, nad kakšnim presenečenjem so bili najbolj navdušeni resnični junaki, katerih zgodbice je zbral Cosmopolitan.

Solo začetek

"Pozno zvečer sem se vrnil domov, zaklenil avto in na poti do vhodnih vrat skozi okno videl, kako si je na kavču z roko segla v hlačke ter pogledovala proti vratom, saj je videla luči avtomobila in me je pričakovala. Ne prej in potem nisem hitreje vstopil."

Presenečenje na kavču

"Prišel sem iz službe, vstopil in ona je bila na kavču. Gola. Pogledala me je in povsem jasno mi je bilo, kaj pričakuje od nadaljevanja večera."

Prve počitnice

"Bila sva na prvih skupnih počitnicah, šel sem pod prho, povabil sem jo s seboj, a me je zavrnila in mislil sem, da je, iz sicer neznanega razloga, jezna name.

Ko sem se vrnil, je bila že v postelji in ko sem odgrnil odejo, je pod njo ležala v čipkastem negližeju. Preoblekla se je tedaj, ko sem bil pod prho. Imela sva zanimiva noč."

Skrivni načrt

"Sestajala sva se že več kot mesec dni, vendar še nisva seksala. Odločila sva se, da bova stopala počasi, a mislim, da je na tisti večer načrtovala nekaj drugega. Skupaj sva pojedla večerjo, popila kozarček vina in se odpravila iz restavracije do parkirišča. Nekje sredi pogovora mi je šepnila, da nima spodnjega perila.

Doma sva strgala obleke drug z drugega. Bil je en tistih trenutkov, ko obleke  letijo povsod."

Budnica

"Zbudil sem se pod njo. Očitno se je ona zbudila prej in moj junak je bil pripravljen na akcijo, kar je s pridom izkoristila ter mi tako nevede izpolnila fantazijo, o kateri sem pogosto sanjaril."

Seksi obisk

"Več kot eno uro se je vozila k meni na obisk, brez besed vstopila v stanovanje in se začela slačiti, dokler ni na njej ostalo le še seksi spodnje perilo in me, preden sem sploh lahko prišel do besede, dobesedno zajahala."

par_seksi_erotika_micna.jpg

Zadana naloga

"Nekega večera sem se vrnil domov in ona mi je z zaskrbljenim pogledom rekla, da bi rada govorila z mano. Pomislil sem, da sem ga nekje resno polomil. Usedla sva se na kavč, globoko je vzdihnila in mi povedala, da je že cel dan zelo pohotna in da moram poskrbeti zanjo."

Kralj sveta

"Sedel sem na kavču, gledal televizijo, moja soproga pa je brez besed stopila do mene, mi slekla hlače in me z usti pripeljala do orgazma. Bilo je čudovito. Počutil sem se kot kralj celega sveta."

Trojček kot iz sanj

"Soproga ima prijateljico, ki je večkrat na obisku in se dobro poznamo. Nekega večera smo bili pri nama doma, se zabavali in se ves čas spogledovali. Za nekaj minut sta šli v zgornje nadstropje in žena mi je poslala sporočilo, naj pridem za njima, ker mi morata nekaj pokazati.

Vrata spalnice so bila priprta, pokukal sem skoznje in ju videl, kako se na postelji goli poljubljata. Povabili sta me k sebi, me slekli in imeli smo čudovitega trojčka. To je bila najbolj seksi stvar, ki se mi je zgodila v življenju."

Nova poza, nova doživetja

"Žena je bila na večerji s prijateljicami in ko se je vrnila, me je prijela za roko ter me brez besed popeljala v spalnico. "Vem za novo pozo, ki jo morava poskusiti," mi je tam rekla. Bilo je čudovito. Očitno so si izmenjevale seksi nasvete in izkušnje."

Predstava z nadaljevanjem

"Bivša je vedela, da jo rad opazujem, ko se igra z igračkami. Ko sem nekega dne prišel domov, sem jo našel na kavču v družbi nešteto pripomočkov in priredila mi je pravo predstavo, ki je bila uvod v res seksi noč."

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 5 zmagovitih načinov, kako v postelji zadovoljiti moškega Ali pa: 5 zapeljivih potez, ob katerih nikoli ne bo ostal hladen

Preberite še: Tri začimbe za nepozaben oralni seks, o katerem bo še dolgo razmišljal


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)