Najboljša tehnika za izjemne orgazme

Če bi rada močnejši in daljši orgazem, z njim kar najdlje odlašaj.

4.8.2018 ob 4:00

zenska_perilo_crno_postelja_seksi_micna.jpg

Odlašanje z orgazmom je posebna vrsta solo zabave. Označuje pristop, pri katerem se tik pred vrhuncem ustaviš, malo počakaš in nato nadaljuješ po poti do cilja. Zahteva malo vaje, dobro poznavanje telesa in na prvi pogled ni ravno preprosta zadeva. Kajti ni se lahko ustaviti tedaj, ko le težko nadzoruješ svoje misli in dejanja (beri: ko te le še en gib loči do ognjemeta).

A verjemi, če boš osvojila to tehniko, ti ne bo žal. Zagotovo ti bodo pri temu pomagali nasveti strokovnjakinje za spolnost Annabelle Knight, ki jih povzema Cosmopolitan. Takole boš postala mojstrica odlašanja z orgazmom in vladarica svojih užitkov.

Odkrij kritično točko

Kritična točka je tista, ki ločuje vzburjenje od orgazma. Pomembno je, da ugotoviš, kdaj pri tebi nastopi in tedaj prenehaš s stimulacijo.

Pri večini žensk se dihanje tik pred vrhuncem pospeši, telo oblije vročica, gibi postanejo skoraj avtomatski in vsa pozornost je usmerjena v genitalije. Tedaj je čas, da se ustaviš in pustiš telesu, da eno ali dve minuti samo počiva. Ko se spolna energija nekoliko umiri, nadaljuj s tistim, kar si počela pred počitkom. Vse skupaj ponovi tolikokrat, kot te je volja. Trikrat, štirikrat, petkrat. Večkrat, kot se boš ustavila, boljši bo končni rezultat.

Brez pripomočkov

Annabelle pri tej tehniki odsvetuje uporabo spolnih igračk. Te priporoča le, če res dolgo ne odkriješ kritične točke: "Res je, da vsaka pripadnica nežnejšega spola prisega na drugačno stimulacijo, praviloma pa najlažje tisto, ki jo zagotovo pripelje do cilja, poišče brez takšnih ali drugačnih pomagal. Vsaj v prvih nekaj poskusih."

Ko boš zadeve obvladala, lahko meje in občutke raziskuješ tudi s pomočniki.

Ne bodi nestrpna

Odlašanje je res poplačano, vendar zahteva nemalo vaje in potrpežljivosti. Veliko žensk in tudi moških pri osvajanju te tehnike prehitro obupa. Težko je namreč reči ne orgazmu tedaj, ko trka na vrata. Zapomni pa si: če boš vztrajala in po nekaj spodletelih poskusih ne boš obupala, boš nedvomno nagrajena.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)