Najboljši nasveti za oralni seks, ki ji bodo pričarali izjemen orgazem

Dragi partnerji, odkrijte nasvete, s pomočjo katerih ji boste nudili profesionalni oralni seks.

26.6.2018 ob 12:10

seks-par_v-Spalnici.jpg

Spustiti se niže, izvajati kunilingus, zadovoljiti jo oralno, okušati njene sokove ... vseeno je, kako jo poimenuješ, ta oblika spolnega akta je nedvomno tista, ki tvoji dragi prinaša ogromno veselja in intenzivne orgazme. Če seveda zadeve počneš tako, kot je treba.

Da bi temu res bilo tako, je nekaj seksologov za Huffington post nanizalo najboljše nasvete, ki jih nedvomno moraš upoštevati.

Bodi potrpežljiv

Potrpljenje je mati modrosti. Tudi tedaj, ko svojo drago zadovoljuješ oralno. Začni torej počasi. Morda z masažo, z vročimi poljubi celega telesa, počasi se spuščaj do ključnega področja in se posveti klitorisu. Ta je, kot seveda že veš, ključ do njenega orgazma.

"Razvajaj ga z gibi, ki ji najbolj odgovarjajo," svetuje spolna terapevtka Gigi Engle. "Če nisi prepričan, kakšna stimulacija je zanjo prava, jo povprašaj ali bodi pozoren na govorico njenega telesa. Kroži po čarobnem gumbku, se po njem sprehajaj v vertikalnih ali horizontalnih linijah, uporabljaj hitre ali počasne gibe, nežnejše ali močnejše pritiske. Ko odkriješ, kaj je tisto pravo, ne spreminjaj tehnike in jo v njej pripelji do cilja," je še dodala terapevtka.

Uporabi roke

Jezik je nedvomno glavno orodje, a prav tako pomembni so tvoji prsti. Včasih zato stimulacijo z jezikom nadomesti z draženjem s prsti ali s celo dlanjo. Z njimi se igraj z njenimi sramnimi ustnicami, notranjostjo vagine, vključiš lahko tudi katero od spolnih igračk.

"Večina ob oralnem seksu pomisli samo na ustnice in jezik," je povedala seksologinja Vanessa Marin in dodala:  "A ti se lahko hitro utrudijo. Če boš uporabljal roke, boš okrepil občutke, ki jih lahko nudiš, hkrati si bodo tvoje ustnice lahko privoščile malo odmora."

Vprašaj jo, kaj ji je všeč

Ne zanašaj se zgolj na branje misli. Najboljši način, kako ugotoviti, kaj ji najbolj odgovarja je, da jo vprašaš. Morda se ti to res ne zdi seksi, a vendar boš na koncu poplačan.

Dejstvo, da si se pripravljen maksimalno potruditi, ji ugoditi ter jo pripeljati do vrhunca je tisto, ki ji bo pokazalo, da ti je mar za njen užitek, da si pozoren in da ji želiš ustreči, kar bo v njenih možganih pripravilo odlično podlago za orgazem.

"Počni tisto, kar ji je všeč," na srce polaga spolna terapevtka Erica Hard in priporoča, da se o tehnikah, ki ji prinašajo največ zadovoljstva, z njo posvetuješ pred in med samim odnosom. Poskrbi, da bosta na isti valovni dolžini. Morda ti bo rekla, da ne želi opisovati, kaj ji prija. V tem primeru boš vsaj vedel, da se rada ljubi brez besed." 

Ne pozabi na sramne ustnice

Klitoris si zasluži tvojo pozornost, o tem ni dvoma, a ne podcenjuj moči drugih delov njene intime. Denimo sramnih ustnic. V bistvu so te, tako notranje kot zunanje, polne živčnih končičev.

"Ne pozabi, da so sramne ustnice izjemno občutljive za dotike," je povedala Hartova in dodala: "Povprašaj jo tudi, kaj meni o stimulaciji same vaginalne odprtine. Najbrž ji bo prijala tudi ta."

Pokaži navdušenje

Če se ji bo zazdelo, da je oralni seks zate nekakšna naloga, boš zagotovo poskrbel, da njenega orgazma ne bo. Za pripadnice nežnejšega spola misli pri doseganju vrhunca igrajo pomembno vlogo. Ona mora biti med tem, ko jo razvajaš z ustnicami, sproščena, mora ti zaupati in dobiti občutek, da je njeno zadovoljstvo tudi tebi v veselje. To so predpogoji za njen užitek.

"Če ji boš pričaral občutek, da med tem, ko jo oralno zadovoljuješ, uživaš tudi ti, boš zagotovo postavil prave temelje. Zato ne pozabi na nadvušenje in večkrat pohvali njeno telo, njeno intimo, njen okus, vonj …"

Ne ustavi se vedno pri prvem orgazmu

Doživeti en orgazem je čudovito, okusiti dva je fantastično. Vedi pa, da je klitoris potem, ko jo pripelješ do cilja, izjemno občutljiv, zato mu privošči malo odmora. Tedaj se posveti nekoliko manj občutljivim področjem njenega telesa.

"Za minutko, dve nanj pozabi in razvajaj kotičke okoli njega," priporoča Englemanova. "Liži njene sramne ustnice ter ostale predele intime, razvajaj druge erogene cone, denimo dojke in bradavičke. Potem, ko si ščegetavček nekoliko opomore, lahko začneš z drugim delom ter jo še enkrat, ali večkrat popelješ proti vrhuncu."

Kaj pa tvoje godrnjanje?

Še ena začimba, ki oplemeniti izkušnjo. "Godrnjanje med tem, ko jo pelješ proti vrhuncu, bo ustvarilo prijetne občutke s komaj zaznavnimi, a več kot učinkovitimi tresljaji. Tvoje godrnjanje med tem, ko imaš jezik in ustnice na njeni intimi, bo pričaralo vibracije, ki jih bo nedvomno občutila," je prepričana Johnsonova in dodaja:

"Spremeni se v vibrator. Morda bo za to potrebne malo vaje, a ker ta dela mojstra, bosta nedvomno oba primerno nagrajena."

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)