Moški TEGA poklica so najboljši v postelji (pravi nekdanja profesionalna spremljevalka)

Nekdanja poklicna spremljevalka je razkrila, kateri poklic po njenem mnenju opravljajo najboljši ljubimci.

26.10.2022 ob 9:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Moški TEGA poklica so najboljši v postelji (pravi nekdanja profesionalna spremljevalka)

44-letna Amanda Goff se je nekdaj ukvarjala s posebnim poslom: do leta 2017 je bila elitna poklicna spremljevalka.

Tedaj je nosila ime Samatha X in je za portal Mirror povedala, da tako kot njene tedanje kolegice, moških nikoli ni delila na lepe in manj lepe, temveč se je vselej osredotočala na tisto, kar so skrivali pod zunanjo podobo in na njihove veščine.

Tudi na tiste v postelji. Takole je glede na svoje izkušnje opisala, kako se med rjuhami znajdejo moški različnih poklicev in povedala še, kateri so po njenem mnenju najboljši ljubimci.

Policaji

"Policaji so mišičasti, zabavni in prezimljeni, a seks z njimi je praviloma kratek, saj so vedno utrujeni.

Pogosto so mi obljubljali, da bodo na zmenek nekoč prišli v uniformi, a tega nikoli nisem doživela, saj jih je bilo vedno strah, da bi zaradi uniforme nase pritegnili preveč pogledov in bi jih lahko kdo prepoznal," je opisala izkušnjo z njimi.

Odvetniki

"Nagnjeni so k porednemu seksu na neobičajnih mestih. Lepo znajo obračati besede, lepo se oblačijo, vendar so velikokrat pravi narcisi in se ne odrežejo vedno dobro v postelji."

Zdravniki/kirurgi

"Ti imajo pogosto kompleks boga, kot ljubimci pa ne razočarajo. Sijajno znajo pripovedovati zgodbe in dobro poznajo telo, kar ne preseneča, svoje znanje pa znajo uporabiti tudi med seksom."

Bančni uslužbenci

"Seks z njimi je velikokrat slab. Razlog: pred njim si radi privoščijo nekaj kozarčkov (preveč). So dokaj podobni odvetnikom, jim pa manjka šarma in smisla za humor.

Njihov ego je sicer zelo velik, a ga med rjuhami ne upravičijo."

Računovodje

"Oni znajo začiniti svoje spolno življenje in pogosto najamejo več spremljevalk hkrati. So prijetni in bolj skromni kot odvetniki, so pa tudi bolj molčeči in nikoli ne govorijo o poslu."

 Zaposleni v informacijski tehnologiji

"Glede na moje izkušnje so to najpogostejše stranke. Če iščete nekoga, ki obvlada delo z rokami, priporočam moškega iz te branže. Ne sprašujte jih o njihovem delu, saj se lahko kar malo preveč razgovorijo o svojem poklicu.

Radi imajo dolgo predigro in vedno lepo dišijo," se je spominjala.

Zidarji in vodoinštalaterji

"V spalnici so zelo crkljivi. So iskreni, med njimi sem srečala le samske, saj praviloma niso naklonjeno varanju in so izjemno zvesti.

Običajno niso ostali dolgo, moje golo telo jih je zelo vzburilo, zato so se res posvetili predigri in tudi meni pričarali užitke. Lahko bi rekla, da so prav ti najboljši ljubimci," je zaključila in nanizala še nekaj napotkov za dober seks:

"Pomembni sta predigra in znanje, kako vzburiti žensko. To je dajanje in sprejemanje užitka v enaki meri. Pri moških veliko vlogo igra njihov ego, ko vidijo, da njihova draga res uživa, se trudijo še bolj in jo pripeljejo do maksimalnega zadovoljstva.

Je pa res, da mora vsaka ženska vedeti, kaj jo najbolj osrečuje med rjuhami in mora to znati na primeren način skomunicirati z ljubimcem.

Tako, kot morate znati raziskovati tuje, morate poznati tudi svoje telo. Kako bi namreč nekdo vedel, kaj vas pripelje do orgazma, če tega še same ne veste?"

Preberite še: Resnična zgodba: »Nosim krila in visoke pete, a nisem gej«

Morda vas zanima tudi: To je najboljši nasvet, kaj storiti (in česa ne), ko vas zapusti partner


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)