»En teden sem seksala dvakrat na dan in zgodilo se je to« (resnična izkušnja)

Izkušnja ženske, ki si je zadala poseben izziv: teden dni seksati dvakrat na dan.

21.10.2022 ob 8:24 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

»En teden sem seksala dvakrat na dan in zgodilo se je to« (resnična izkušnja)

Na portalu Women's Health so objavili zanimivo izkušnjo 43-letne ločene mamice treh otrok, ženske, ki se je odločila, da bo teden dni seksala dvakrat na dan. Takole je pojasnila, kaj je botrovalo takšnemu izzivu, kako so zadeve potekale in kaj je na koncu spoznala:

"S fantom Mariem med rjuhe skočiva približno trikrat na teden. Ko sem se odločila upoštevati nasvet prijateljice, naj se strastem predajava dvakrat na dan sem vedela, da je to veliko veliko več seksa. A sem se vseeno odločila predrugačiti zadeve, kar je bilo na koncu videti takole:

Ponedeljek

Otroci so bili pri bivšem in Mario je z noči z nedelje na ponedeljek prespal pri meni. Zjutraj sem se ga odločila presenetiti pod prho.

Nikoli še nisva tega počela tam in moram priznati, da zadeva ni izpadla tako kot je to videti v filmih. Drselo nama je, malo sva se mučila, a na koncu sva priznala, da sva odlično začela dan.

Zvečer sva imela karte za predstavo. Gledališče je bilo mračno in med drugim dejanjem sem z roko zašla v njegove hlače. Ne morem verjeti, da to priznavam, a izmuznila sva se na stranišče, si tam privoščila hitro akcijo. Na srečo naju ni nihče ujel in z začetkom izziva sem bila zelo zadovoljna.

Torek

Zbudila sem se sama od sebe in po pestrem dogajanju dan poprej nisem občutila nobene želje po spolnosti. Maria to jutro ni bilo ob meni in skušala sem masturbirati, a moja vagina je bila res suha, vse skupaj je bilo preveč boleče.

Zvečer je prišel Mario. Gledala sva film, se začela mečkati na kavču, na koncu pristala v spalnici in seksala. Dvakrat. Z veliko lubrikanta.

Sreda

Odločila sem se ga prebuditi z oralnim razvajanjem in ob svoji spontanosti uživala še sama.

Ko se je odpravljal od doma, otrok ni bilo več doma in prepričana sem bila, da bova že zjutraj opravila še drugo akcijo dneva. Bil je presenečen nad mojo ponovno pobudo, a se ni pustil dolgo prepričevati.

Kasneje sem se malo zamislila nad tem, da mu jemljem priložnost, da bi pobudo kdaj dal tudi on. Zato sem se odločila, da naslednji dan ne bom napadala njega, temveč samo sebe.

Seveda se ne bi branila, če bo zadeve po moško začel on.

Četrtek

Ko so otroci odšli v šolo, sem se odločila izkoristiti moj vibrator. Z njim ne potrebujem veliko časa za orgazem in vedno je zabavno. Ugotovila sem, da sem si zaradi več seksa želela več seksa in sem se res veselila srečanja z Mariem.

Zvečer sva se slišala, hotela sem napeljati na telefonski akt, a on je bil dolgo na večerji. Odločila sem se za ponovno masturbacijo, vendar sem bila preveč utrujena, da bi res uživala.

Seksati dvakrat na dan ni bilo lahko. Sploh, če ni bilo ob meni parterja.

Petek

Mario me je presenetil z obiskom v pisarni. Rekel mi je, da ga je moj včerajšnji telefonski namig podžgal in da me je moral videti. Zaklenila sem vrata pisarne, večina je bila na kosilu in le malo je bilo možnosti, da bi naju kdo ujel. Bilo je veliko boljše od običajne pavze.

Zvečer sem mu poslala sporočilo, naj pride kaj naokoli. Vprašal me je, kaj se dogaja in povedala sem mu vse o izzivu. Njemu se je vse skupaj zdelo smešno, mu pa je postalo jasno, zakaj ga zadnje čase tako izčrpavam.

Prišel je, privoščila sva si miren intimni akt, sama orgazma nisem doživela, kar se le redko zgodi. Po moje ga je onemogočila kombinacija izčrpanosti, otrok v hiši in boleče nožnice.

To je bil nedvomno minus: začutila sem, da kvaliteta pada na račun kvantitete.

Sobota

Mislim da se je Mario trudil, da bi mi pomagal doseči cilj. Zjutraj sva se pogovarjala preko Face Tima in si privoščila spletni seks.

Zvečer sva si hotela privoščiti dejanje v živo, a zadeva se ni dobro končala. Mene je spodaj vse bolelo, Mario je imel težave z erekcijo, kar se je zgodilo prvič, odkar sva bila par.

Videti je bilo, kot da preveč seksa ni dobra stvar.

Nedelja

Zadnji dan izziva sem začela z vibratorjem. Ni bilo tako zabavno, kot sicer. Seks je bil dolžnost, ne več užitek.

Kasneje sva z Marijem gledala televizijo. Strinjala sva se, da čeprav oba obožujeva spolnost, je vendarle boljša, kadar se ji ne predajava pod pritiskom. Zvečer pod odejo me je začel poljubljati po vratu in hitro sva znova pristala v vrtincu strasti.

In zaključek: mislim, da je seks dvakrat na dan pretiravanje. Čeprav je šlo za zanimivo izkušnjo in za nekaj res norih podvigov (seks v gledališču) je dejstvo, da je tudi dobrih stvari lahko preveč.

In seks je ena od teh."

Preberite še: Znanstveniki razkrili, kako dolga naj bi bila predigra

Morda vas zanima tudi: 7 dokazov, da seks dobesedno rešuje življenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)