Horoskop: sobarica ali seksi šefica (znaki, ki pri igranju seksualnih vlog ne poznajo meja)

Medtem, ko nekateri v vsakem primeru ostajajo zvesti tradiciji, drugi pri igranju seksualnih vlog ne poznajo meja.

12.10.2022 ob 7:27 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Horoskop: sobarica ali seksi šefica (znaki, ki pri igranju seksualnih vlog ne poznajo meja)

Igranje vlog je en od načinov popestritve spolnega življenja. Nekateri mu sicer niso naklonjeni, drugi identiteto s seksi liki zakrijejo le občino, tretji pa so v tem pravi mojstri, z veseljem uresničijo domala vsako željo in se brez zadrege prelevijo v seksi medicinsko sestro, francosko sobarico ali policaja.

Kdo pa največkrat sodi v to skupino? Portal PinkVilla piše, da rojeni v sledečih astroloških znakih.

1 Dvojček

Dvojčki so po naravi veseli, družabni in obožujejo novosti. Zato z veseljem eksperimentirajo v postelji, brez težav igrajo vloge in tudi na takšen način ohranjajo strast.

Med rjuhami znajo vedno presenetiti in spolnost dvigniti na nivo, ki je partnerju še nepoznan. V omari dvojčka je pogosto veliko seksi kostumov in drugih erotičnih igrač. Da, rojeni v tem znaku znajo začiniti zadeve.

2 Tehtnica

Fascinantno znamenje, ki v sebi združuje tako nežnost in milino kot moč in dominanco. Intimna zveza s tehtnico prinaša širok razpon čustev.

Ona navdušuje z romantičnimi idejami, divjimi fantazijami, nežnimi prijemi in grobimi presenečenji. Njeni seksualni scenariji so včasih prav neverjetni in velikokrat vključujejo igranje vlog.

3 Devica

Device cenijo popolnost, v postelji ni nič drugače. Zato se veselj trudijo, da bi partnerju pričarale užitke, ki jih še ne pozna in do popolnosti pilijo tehnike zapeljevanja ter seksualnega ugajanja.

S takšnim razmišljanjem sicer nase vršijo ogromno pritiska, a ker ne pristajajo na manj, vsakič znova premikajo meje in presenečajo s seksi opravami, ki partnerja pustijo brez besed.

Na prvi pogled zadržane in hladne device se v posteljo brez težav prelevijo v seksi domino, oblastno šefico ali strogo učiteljico.  In vlogo, ki jo izberejo odigrajo v popolnosti.

4 Strelec

En najbolj simpatičnih znakov zodiaka. Seks s strelcem je vselej prijeten in odkriva nove dimenzije užitka.

Pustolovski in izkušeni pripadniki tega znaka imajo vedno presenečenje za partnerja. Velikokrat zanj poskrbijo v seksi vlogi, ki jo izberejo ter domiselno odigrajo.

Preberite še: Seks v dolgi zvezi: štirje pari o tem, kako ohranjajo strast

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 5 najbolj perverznih znakov (z najbolj umazanimi mislimi)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)