Horoskop: znak, ki si v postelji drzne največ (in kateri je najbolj zadržan)

Poglejte, kako astrološko znamenje vpliva na erotične veščine in fantazije posameznika.

26.2.2022 ob 10:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: znak, ki si v postelji drzne največ (in kateri je najbolj zadržan)

Spolne fantazije so del kvalitetne in zadovoljujoče spolnosti. A čeprav se jim v mislih vsaj občasno prepušča vsak, so pri nekaterih bolj, pri drugih manj divje. Vas zanima, v objemu koga boste deležni najbolj vročih in katero znamenje je glede fantazij bolj zadržano?

Poglejte lestvico astroloških znakov od tistega z najbolj norimi do onega z najbolj sramežljivimi fantazijami.

Škorpijon

Pričakovano na prvem mestu je škorpijon. Ko gre za aktivnosti v spalnici in za vroče fantazije, mu ni para. Škorpijoni obožujejo seks, vedno so partnerju pripravljeni pričarati ekstremne užitke, zanje ne v resničnem svetu in ne v domišljiji ni meja. In še nekaj: vselej poskrbijo, da svoje zamisli tudi uresničijo.  

Lev

Na drugem mestu je lev. Tudi ta premore močan erotični naboj in uživa v seksu. Tako kot škorpijon, se lev vselej trudi očarati (kajti le tako je deležen pohvale), a konec koncev je pomembno le, da med rjuhami da vse od sebe in da v posteljo prinese  vroče erotične fantazije. Največkrat gre za, pričakovano, dominanco in podrejanje, v kateri vlogi je lev najraje, je najbrž povsem jasno.

Oven

Rojeni vodje, ki želijo vedno in povsod igrati glavno vlogo. Seks ni izjema, v njem skušajo prikazati čisto vse svoje kvalitete, med katere sodi neomejena domišljija, polna vročih zamisli, katerih ovna ni strah prenesti v resničnost.

Rak

Raki so, kar zadeva domišljije, izjemni. Res je, da so bolj nežne narave, a z njimi ni v postelji nikoli dolgočasno. Zavedajo se svojih občutkov, partnerju posvečajo veliko pozornosti in na subtilen, nevsiljiv način v seks ponesejo zamisli, ki se jim porajajo. Nekaterih od njih na prvi pogled nežnemu raku ne bi pripisali.

Kozorog

Kozorogi so aktivni in marljivi posamezniki. Včasih se zdi, da nimajo časa za nič drugega kot za delo, a ko zaprejo oči, tedaj se prebudi njihova poredna domišljija, ki riše zanimive erotične fantazije, med katerimi so najpogostejše seks v trojčku ali seks z več partnerji.

Strelec

Najljubša fantazija strelca je ekshibicionizem.  On je za seks kjerkoli in kadarkoli. Najraje ima akcijo izven spalnice, česar prav nič ne skriva. Njegova najljubša fantazija je zato seks na neobičajnem mestu, velikokrat premore dovolj poguma, da jo uresniči. Če le najde partnerja, ki je z njim na isti valovni dolžini.

Tehtnica

Tehtnice so v spalnici včasih malo zadržane. Spolne fantazije da, a najprej jih mora razkriti partner. Tehtnice v seksu tako, kot povsod drugje v življenju, dajo toliko, kot dobijo. One so ekipni igralci, ki ne odstopajo od povprečja.

Riba

Intuitivni um ribe spolne fantazije dojema kot nekakšno obliko sproščanja. Rojeni v tem znaku z lahkoto prepoznajo razpoloženje partnerja in temu prilagodijo svoje prijeme. Tudi z vidika prenašanja fantazij v resnično življenje. Včasih trenutek za to pač ni pravi in ribe s tem nimajo nobenih težav.

Vodnar

Vodnarji niso najbolj zgovorni, ko gre za njihove občutke, prav tako tudi ne, ko gre za seksualne želje in fantazije. Teh praviloma ne razkrivajo nikomur, niti partnerju ne. Seks je zato z njimi včasih nekoliko dolgočasen, a vodnarja to prav nič ne moti.

Bik

Biki so za romantični in ne divji, nori seks. Oni živijo z nogami trdno na tleh in tudi glede spolnih fantazij niso najbolj odprti ter domiselni. Kot rečeno, romantika, in ne divja strast z erotičnimi spodbudami, pri njih igra največjo vlogo.

Dvojček

Družabni dvojčki se radi povezujejo z najrazličnejšimi tipi ljudi. Tudi s seksualnega vidika. Njihovo osnovno vodilo je radovednost in nabiranje novih izkušenj, erotične fantazije pa niso ravno njihova močna plat. Verjeli ali ne, v fantazijah dvojčka ni prav nič vročega in zanimivega.

Devica

Najbolj zadržano od vseh znamenj zodiaka. Saj ne, da device ne bi hotele premikati meja, le preveč sramežljive so, da bi to glasno povedale, saj jih je strah, da bodo deležne obsojanja in posmeha.

Povzeto po portalu 24.sata

Preberite še: Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Morda vas zanima tudi: Deset najpogostejših moških erotičnih fantazij


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)