Kitajski horoskop: najsrečnejši in najnesrečnejši znak v tigrovem letu

Poglejte, kateremu astrološkemu znaku s kitajskega horoskopa se obeta odlično in kateremu ne ravno najboljše leto.

9.2.2022 ob 6:22 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kitajski horoskop: najsrečnejši in najnesrečnejši znak v tigrovem letu

Prvega februarja smo po kitajskem koledarju vstopili v novo leto, leto tigra. Glede na kitajski horoskop, bo to leto enemu od astroloških znakov posebej naklonjeno in drugemu žal nenaklonjeno. Kateremu se obeta sreča in kateremu ne, je pojasnil astrolog in videc  Nicolas Aujuli, takole njegovo napoved povzema Sensa.hr:

Najnesrečnejše znamenje: Tiger (rojeni leta 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Očitno bo tigrovo leto tigrom najmanj naklonjeno. Sreča bo za rojene v tem znaku leta 2022 zelo spremenljiva, zato naj tigri pričakovanja ohranjajo na nizki točki.

Tisti v razmerju bodo spoznali, da zunanji stres pušča visok davek na njihovem čustvenem področju, vse to se seveda odraža na odnosu. Ključ do rešitve s tem povezanih dilem je pogovor s partnerjem o težavah in ne pometanje teh pod preprogo.

Na področju kariere se bodo zadeve odvijale s počasnim tempom, energija bo razpršena in le težko se bodo tigri zbrali ter osredotočali zgolj na tisto, kar je pomembno.

Potrpežljivost bo v njihovem letu zanje najbolj dobrodošla lastnost. Če ste v tem znaku rojeni tudi sami, ne pričakuje hitrih uspehov. Veliko bo zamud, nesporazumov in ovir, a na koncu boste dosegli cilj. Morda šele pred koncem leta 2022, pa vendar.

Še opozorilo: pazite se kolegov, ki jim je mar zgolj za svoje interese. Imejte oči in ušesa odprta.

Najsrečnejši znak: Bivol (rojeni 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Tigru nasproti stoji bivol. To bo po napovedi astrologa najsrečnejši znak. Kajti sreča v ljubezni bo na višku. Tisti, ki so v razmerju že dlje, si lahko obetajo poroke. Tudi na prijateljskem področju bodo odnosi cveteli, bivoli bodo obudili prenekatero, že kar malo pozabljeno prijateljstvo.

Samskim to leto obljublja razmerje in stabilno zvezo, ki si jo tako želijo. A nikar naj ne hitijo. "Uživajte v procesu spoznavanja," svetuje Aujuli.

Profesionalna pot bivolov bo cvetela. Če ste rojeni v tem znaku, naj vas ne bo strah prositi za pomoč in ne oklevajte pri priložnostih, ki se vam bodo ponujale. Maj, julij in september bodo najboljši meseci za poslovne podvige. Če bi radi zaslužili več, leta 2022 izkoristite mreže in stike na družabnih omrežjih.

Preberite še: Horoskop: astrološki znaki z največjim srcem

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki so raje samski kot v zvezi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)